Trustteam is nu Platinum Partner van HPE


Partners

Trustteam is nu een "Platinum Partner" van Hewlett Packard Enterprise (HPE): een belangrijke stap die de positie van Trustteam als leider op het gebied van informatietechnologie versterkt.

We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat Trustteam België onlangs de titel "Platinum Partner" heeft verkregen van Hewlett Packard Enterprise (HPE). De status van "Platinum Partner" is een prestigieuze die aantoont ons voortdurende betrokkenheid voor de technologische excellentie van HPE.

Een uitsekende partnerschap

Deze onderscheiding is het resultaat van een succesvolle samenwerking met HPE, al vele jaren. Het benadrukt onze ambitie om hoge normen te handhaven op het gebied van innovatie, operationele prestaties en de kwaliteit van de oplossingen die we aan onze klanten bieden.

En voor onze klanten?

Onze klanten hebben de zekerheid dat Trustteam voorop blijft lopen op technologisch gebied. Ze zijn er ook van verzekerd dat we in staat zijn de nieuwste IT-oplossingen op de markt te implementeren om hen een optimale ervaring en kwaliteitsprestaties te garanderen.

Dit nieuwe statuut zou niet mogelijk zijn zonder het engagement, de toewijding en de expertise van ons team. We feliciteren, van harte, iedereen die heeft bijgedragen aan dit success

Over HPE

Hewlett Packard Enterprise (HPE) is een wereldwijd IT-bedrijf gespecialiseerd in servers, netwerken, opslag en software. HPE streeft ernaar organisaties te helpen de waarde van hun gegevens te optimaliseren, hun prestaties te versnellen en te innoveren in een constant veranderende digitale wereld. Hewlett Packard Enterprise staat bekend om haar toewijding aan innovatie en haar vermogen om naadloze en intelligente technologische oplossingen te bieden, met een consistente ervaring in diverse IT-omgevingen.

Tot slot vertegenwoordigt het worden van een "Platinum Partner" bij HPE een belangrijke mijlpaal in onze reis naar excellentie. Dit versterkt onze positie als leider op het gebied van technologische oplossingen. Bij Trustteam zijn we klaar om toekomstige uitdagingen aan te gaan en cutting-edge innovaties aan onze klanten te leveren!

Heeft u een project? Laten we dit samen bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze partners