Stepco treedt toe tot de Trustteam Group


Corporate

We zijn verheugd aan te kondigen dat het Nederlandse Stepco en het Belgische Trustteam hun krachten bundelen. Door de overname van Stepco zet Trustteam Group een nieuwe, beslissende stap in haar internationale groeiambitie, waarbij ze voor het eerst ook actief wordt in de Nederlandse markt. Trustteam Group is nu gevestigd in de BeNeLux, Frankrijk en Roemenië.

De komst van Stepco versterkt onze expertise en onze kwaliteit van dienstverlening op het gebied van cybersecurity en cloudontwikkeling. Stepco heeft in de voorgaande jaren een onmiskenbare positie uitgebouwd als Managed Service Provider voor kleine en middelgrote bedrijven in Zuid-Nederland. We versterken hierdoor ook onze nabijheid bij onze klanten in de onmiddellijke omgeving. We danken Bob Serneels en het managementteam voor het vertrouwen en heten de ruim 100 Stepco-medewerkers van harte welkom in de Trustteam Group”, aldus Pieter Spiesschaert, CEO van de Trustteam Group.

Het samengaan van Trustteam Group en Stepco resulteert in een gecombineerde omzet van meer dan 120 miljoen euro, met bijna 500 medewerkers verspreid over vijf landen. Hierin is ook de recente overname van System Solutions in Luxemburg begrepen die enkel nog wacht op finale goedkeuring door de Luxemburgse financiële toezichthouder (CSSF).


We zijn verheugd om toe te treden tot de Trustteam Group. Deze overname brengt twee bedrijven samen met een gedeelde visie, gedeelde waarden en een sterke focus op het leveren van hoogwaardige IT- en Security-diensten en -oplossingen aan kleine en middelgrote klanten. We zijn enthousiast over de kansen die deze overname met zich meebrengt en we kijken ernaar uit om samen verder te werken aan het leveren van innovatieve oplossingen aan onze klanten”, aldus Bob Serneels, CEO van Stepco.

De overname van Stepco is de vierde operatie sinds de investering van Rivean Capital in juli 2022. Deze nieuwe stap onderstreept de ambitieuze groeistrategie van de groep om een leider te worden in IT-managed services met een focus op KMO-bedrijven in de BeNeLux en Frankrijk.

Meer info: https://www.stepco.com/ 

Heeft u een project? Laten we dit samen bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze partners