Trustteam is genomineerd voor de Private Equity Awards


Nieuws

Met grote trots kondigen wij onze nomitatie aan in de categorie “Buy-Out Company of the year” door BVA – Belgian Venture Capital & Private equity Association.

Het doel van BVA is het belonen en het onder de aandacht brengen van succesvolle Belgische bedrijven die worden ondersteund door een private equity- of durfkapitaalinvesteerder.

De samenwerking tussen ondernemers en private equity-investeerders leidt tot investeringen in groei en innovatie die rechtstreeks bijdragen tot de creatie van werkgelegenheid en economische groei.

De BVA reikt awards uit in 3 categorieën: Venture, Growth en Buy-out, waarbij Trustteam geselecteerd is als nominee in de laatste categorie (Buy-Out).

Trustteam werd genomineerd door leden van de BVA en geselecteerd door waarnemers uit de sector, waarbij rekening werd gehouden met de volgende criteria:

Creatie van een aantrekkelijk bedrijf dat zich onderscheidt van andere bedrijven in zijn sector;
Uitvoering van specifieke projecten, waaronder productinnovatie, acquisitie, kapitaalinvesteringen, internationale expansie, marketinginnovatie;
Bewijs van sterk en authentiek leiderschap, inclusief de ontwikkeling van een sterke en vooruitstrevende cultuur en een bredere bijdrage aan de samenleving;
Algemeen bewijs van groei, inclusief winstgroei en beleggingsrendementen.
Bewijs van een gedurfd en beslissend plan, goed uitgevoerd. Positieve impact op de werkgelegenheid en de lokale economie (in geval van bedrijfstransformatie).
 
In oktober ontdekken we tijdens de PE Awards Ceremony of Trustteam de prijs mag meeneemen naar huis!

Heeft u een project? Laten we dit samen bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze partners