Acsone vervoegt Trustteam Group


Corporate

We zijn verheugd de overname van Acsone, een toonaangevend bedrijf op het gebied van open-source software-engineering en Odoo Gold Partner, door Trustteam Group aan te kondigen.

"Met de overname van Acsone vult Trustteam Group haar diensten aan met nieuwe oplossingen op het gebied van Bedrijfsmanagementsoftware en Digitale Rapportering. Acsone, als gespecialiseerd open-source software-engineeringbedrijf en toonaangevende Odoo Gold Partner in België en Luxemburg, past perfect bij onze ambitie om one-stop-shop oplossingen te bieden die alle IT-behoeften van onze klanten in de publieke en private sector beantwoorden. We danken het managementteam van Acsone voor hun vertrouwen en heten de 50 medewerkers van Acsone welkom bij Trustteam Group," zegt Pieter Spiesschaert, CEO van Trustteam Group.

De fusie tussen Trustteam Group en Acsone resulteert in een gecombineerde jaarlijkse omzet van meer dan €140 miljoen, met meer dan 600 werknemers verspreid over België, Luxemburg, Frankrijk, Nederland en Roemenië.

"Het aanhoudende succes van Acsone heeft ons gebracht tot deze belangrijke volgende stap in onze ontwikkeling. We zijn er trots op onze sterktes toe te voegen aan Trustteam Group en kijken ernaar uit om onze Odoo- en open-source software-engineeringactiviteiten verder te ontwikkelen binnen deze grote Europese groep. We danken Trustteam voor deze kans en kijken uit om samen te werken met al haar medewerkers aan ambitieuze projecten," zegt Jean-Christophe Castiaux, CEO van Acsone.

De overname van Acsone is de zesde transactie sinds de investering van Rivean Capital in juli 2022. Deze stap versterkt de ambitieuze groeistrategie van Trustteam Group om een toonaangevende leverancier van beheerde IT-diensten te worden, met name gericht op kleine en middelgrote ondernemingen in de Benelux en Frankrijk.

Over Acsone 

Acsone is een expert in duurzame IT-oplossingen, met een speciale focus op Odoo-implementatie en XBRL-softwareoplossingen. Het heeft een sterke focus op open-source technologieën en is een belangrijke speler binnen de Odoo Community Association. Acsone is actief sinds 2011 en levert hoogwaardige diensten voor klanten zowel in de publieke als private sector. Met 3 kantoren in België en Luxemburg zorgt het voor een lokale aanwezigheid voor haar klanten.

Voor meer informatie, bezoek www.acsone.eu

 

Website-trustteam-be-acsone

Heeft u een project? Laten we dit samen bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze partners