PRIVATE, HYBRIDE EN PUBLIEKE CLOUD


De publieke cloud biedt gedeelde IT-resources die worden beheerd door leveranciers, toegankelijk zijn via het internet en worden gefactureerd op pay-as-you-go-basis, wat flexibiliteit biedt die vooral voordelig is voor kleine en middelgrote bedrijven.

De private cloud biedt een infrastructuur die specifiek is voor één organisatie, waardoor er meer controle is over resources en deze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf. Beveiliging is een belangrijk voordeel en biedt strenge controle over de toegang tot gevoelige gegevens.

De hybride cloud combineert publieke en private kenmerken, waardoor gegevens en toepassingen kunnen worden gedeeld. Deze aanpak biedt flexibiliteit die wordt gewaardeerd door bedrijven met uiteenlopende behoeften aan IT-resources.

Of u nu kiest voor een publieke, private of hybride cloud, cloudhosting biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van beveiliging, betrouwbaarheid, prestaties en flexibiliteit. Trustteam biedt oplossingen op maat, zodat bedrijven de aanpak kunnen kiezen die het beste aansluit bij hun specifieke behoeften.

Heeft u een project? Laten we dit samen bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze partners