"Trustteam Managed Services is een echte meerwaarde"


Ontmoeting met Vander Haeghen (Vdh), een agentschap gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere risico's.

De missie van Vdh is om klanten oplossingen op maat aan te bieden om zo hun vermogen zo goed mogelijk te beschermen.

Lees hier meer over hun ervaring met Trustteam.

"Trustteam Managed Services is een echte meerwaarde"

 

Kunt u Vdh kort voorstellen?

VdH, al meer dan 25 jaar gevestigd in Brussel, is een Belgische gemandateerde-verzekeraar gespecialiseerd in het verzekeren van speciale risico's en nicheproducten. De missie is om klanten op maat gemaakte dekkingsoplossingen aan te bieden om zo hun passies te beschermen. Om aan deze behoeften te kunnen voldoen, is het bedrijf onderverdeeld in drie business units, elk toegewijd aan zijn specialiteit. Of het nu gaat om uitzonderlijke voertuigen, prestigieuze huizen of de bescherming van erfenissen, het verzekeren van speciale risico's vereist technische expertise en geavanceerde verzekeringen om geschikte polissen af te sluiten. Dit met een team van meer dan 30 gepassioneerde medewerkers en een netwerk van meer dan 700 makelaars over heel België.

Waarom is IT belangrijk voor de goede werking van het bedrijf ?

Als dienstverlenend bedrijf is onze Core Business datagedreven. Lange tijd stonden deze gegevens op papier. Dankzij de evolutie van de technologie zijn ze gemigreerd naar een digitale vorm, voor een efficiëntere en snellere verspreiding. Maar deze informatie vereist een zeer hoog beveiligingsniveau en moet bovendien voldoen aan nauwkeurige en strenge voorschriften van de financiële autoriteiten. Zonder data geen business. En over business gesproken, het opstellen van een verzekeringscontract op maat vereist een state-of-the-art IT-service, terwijl het de flexibiliteit en mobiliteit biedt die nodig zijn voor het werk van morgen.

Wat was uw IT-behoefte?

Na deel uit te hebben gemaakt van een Europese groep, werd Vander Haeghen & Co. structureel onafhankelijk, ook wat betreft de behoefte aan IT-infrastructuur. We moesten helemaal opnieuw beginnen, met onze gegevens en CRM in de hand, om een ??hosting- en beheeroplossing te vinden. Met betrekking tot onze onderneming bepaalden 3 assen onze behoeften:

  • Beveiliging
  • Hoge beschikbaarheid
  • Bedrijfscontinuïteit.

Wat zijn de voordelen van jullie Azure-infrastructuur?

In plaats van te investeren in dure hardware om opslag- en e-mailstromen te beschermen terwijl we aan redundantievereisten moesten voldoen, gaven we er de voorkeur aan dit deel uit te besteden door het toe te vertrouwen aan Azure, waarbij we ons liever concentreerden op de operationele kant van de gegevens. Dit past in de logica van de huidige digitalisering van de verzekeringswereld. Deze Azure-oplossing biedt ook de flexibiliteit om onze tools of behoeften te laten evolueren dankzij een schaalbare en rijke hardware oplossing.

Wat zijn de voordelen van de Trustteam dienst?

Trustteam wordt niet gezien als een eenvoudige leverancier, maar als een partner die luistert naar onze behoeften en in staat is om passende oplossingen aan te bieden. Trustteam Managed Services is een echte meerwaarde. Het maandelijkse bezoek van de consultants maakt het mogelijk om de infrastructuur te inventariseren en innovatieve en aangepaste oplossingen aan te bieden.

De ondersteuning van Trustteam is uiterst responsief, waardoor alle VDH-medewerkers efficiënt kunnen werken in een mobiele en flexibele werkomgeving. We zijn blij en vol vertrouwen dat we kunnen samenwerken met een lokale partner, op menselijke schaal maar met vaardigheden van hoog niveau.

 

Trustteam bedankt Vander Haeghen voor zijn getuigenis en voor zijn vertrouwen.

Heeft u een project? Laten we dit samen bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze partners