scroll down

Blog - Win tijd, geld en business dankzij MyZen

15/04/2021

Een facturatiepakket dat u tijd én geld bespaart? Ontdek MyZen, het facturatiepakket waar zowel ondernemer als boekhouder mee aan de slag kunnen.

De ondernemer wint tijd en geld

Automatische invoer van facturen

Ontvangt u facturen op papier? Scan ze, ze worden automatisch geconverteerd naar pdf. MyZen herkent automatisch velden zoals factuurnummer, datum, btw-nummer… Het is een zelflerend systeem. We geven een voorbeeld: vindt het systeem het factuurnummer niet? Duid het dan voor één keer manueel aan. De volgende keer weet het facturatieprogramma waar het dat veld kan terugvinden. 

In het facturatiepakket kunt u aanduiden wie facturen dient goed te keuren. Het systeem stuurt automatisch een mailtje naar die persoon, zonder dat u nog zelf een mail moet opstellen.

Vereenvoudigde betalingen

U kunt een pdf-bestand downloaden en dat doorsturen naar de bank. Zo hoeft u geen gestructureerde mededeling meer in te vullen. Rekeninguittreksels hoeft u niet meer manueel toe te voegen. Laad ze eenvoudig op.

Tickets via foto

Via de app op uw smartphone neemt u snel en eenvoudig een foto van een ticket dat u wenst in te brengen in uw facturatieprogramma. Dat ticket wordt zo automatisch opgeladen. Tijdswinst gegarandeerd!

Ook de boekhouder wint tijd en geld

Lees automatisch de boekingen van uw klant in. Uw klant stuurt zijn facturen in één pakket naar u door. U kunt het complete bestand eenvoudig en automatisch inlezen in MyZen.

Vlottere facturatie

De facturatie van elke ondernemer verloopt vlotter. U behoudt altijd het overzicht en veel gebeurt automatisch. U wint dus tijd én geld. Maar ook business, want het aantal fouten wordt extreem gereduceerd, wat de klantentevredenheid alleen maar ten goede komt.

Maak uw facturatie eenvoudiger, ga voor geld- én tijdwinst. Ga voor MyZen. Interesse in een demo? Let’s talk 

Blog - Andere nieuwtjes

11/01/2022 - Microsoft voert een belangrijke prijsstijging door vanaf maart 2022

Microsoft heeft enkele prijsstijgingen aangekondigd vanaf 1 maart 2022. Trustteam volgt dit...

Lees meer

29/10/2021 - Trustteam koopt Aspex

Trustteam, een IT-partner voor kmo's, koopt Aspex, een IT-bedrijf dat al meer dan vijftien...

Lees meer

30/09/2021 - KLANT IN DE KIJKER: Stratton-Maes

Onafhankelijke verzekeringsmakelaars zien zich geconfronteerd met heel wat uitdagingen. Stratton...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters