scroll down

Blog - Veilige cloud en administratieve software = moderne werkomgeving

07/03/2018

Schaalbaar, flexibel en veilig

3 kernwoorden als het over de Trustteam cloudomgeving gaat. Kiezen voor de cloud staat gelijk aan altijd en overal werken, zonder zorgen! Maar waarom zou ú de stap naar de cloud zetten?

 • Wij beschikken over de bouwstenen, maar u kunt zelf uw infrastructuur samenstellen. U kiest dus enkel voor wat u nodig heeft.
 • Uw omgeving wordt opgebouwd in een veilige zone, mooi afgebakend van andere bedrijven om gevoelige data dichtbij te houden.
 • U hoeft zich nog geen zorgen te maken over de toekomst: uw omgeving groeit mee met uw bedrijf!

Wist u dat u bovendien van heel wat GDPR-zorgen verlost wordt als u uw data in ons datacenter plaatst? Trustteam is dan namelijk verantwoordelijk voor een correcte verwerking van uw gegevens. Kom alles over onze cloudoplossingen te weten over onze cloudoplossingen!

 

ACTIE: gratis ERP bovenop uw cloudomgeving!*

Bovenop uw cloudomgeving krijgt u tot eind maart 2018 onze light ERP gratis.**
En een light ERP betekent absoluut niet dat er weinig functionaliteiten inbegrepen zijn! U beschikt over alles wat u nodig heeft om uw facturatie en administratie zorgeloos te organiseren. 

Maar uiteraard ligt de sterkte van een product steevast in haar meerwaarde. En die kunnen we creëren door extra lagen toe te voegen aan de light ERP. Enkele mogelijkheden:

 • Koppeling met uw webshop
  In het ERP kunt u allerlei parameters bijhouden die belangrijk zijn voor uw webshop; denk maar aan artikelprijzen, productdetails en stockvoorraad. Wijzigt u iets in het ERP, wordt dit automatisch ook aangepast in uw webshop. Zo wordt het up-to-date houden van uw webshop een pak gemakkelijker! Ook in de omgekeerde richting werkt de koppeling: bestellingen die geplaatst worden in de webshop, worden onmiddellijk geregistreerd in uw ERP.
 • Koppeling met Voipplay
  Het ERP kan gekoppeld worden met Voipplay, ons product voor cloudtelefonie. Vanuit het ERP kunt u bellen naar collega's, klanten of leveranciers met een simpele druk op de knop. Telefoonnummers worden aanklikbaar: uw telefoon zal onmiddellijk het nummer vormen dat u aanklikt.
 • Koppeling met CRM
  Heel wat éxtra informatie kan overgeheveld worden van Zen soft naar uw CRM. Omzet, openstaand saldo, bepaalde documenten,... Allemaal zaken die interessant kunnen zijn in het salesproces!

Wilt u meer weten over bovenstaande actie, over onze cloudoplossingen of over onze ERP-software? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

*actie geldig tot eind maart 2018
** bij bestelling van minimum 1 user Connect & Work. Zelfde aantal licenties voor ERP-systeem als het aantal users besteld voor Connect & Work. Installatie, opleiding en supportcontract niet inbegrepen.

 

Blog - Andere nieuwtjes

27/11/2018 - Wat houdt u nog tegen om een webshop te voorzien voor uw bedrijf?

Ziet u op tegen het vele werk dat kruipt in de opzet en vooral het onderhouden van uw webshop?...

Lees meer

26/10/2018 - Win een iPhone XS!

Wedstrijd

Koop voor minstens € 2000 aan hardware en win!

Lees meer
 • One-stop-shop voor uw IT
 • Altijd bereikbaar
 • Beheer van eigen datacenters