scroll down

Blog - Trustteam neemt Nexis uit Waver over

06/07/2020

Met deze overname komt de jaaromzet dicht bij de 50 miljoen euro, klimt het medewerkersaantal naar 200 en kan Trustteam op deze manier een 3.500 tal klanten ontzorgen op vlak van IT.

Wie zijn wij?

Trustteam, de IT-partner voor KMO’s, onderscheidt zich van andere IT spelers door een totaaloplossing aan te bieden, voornamelijk in eigen beheer. Zo beschikken wij over twee eigen datacenters (ISO 27001) en bieden we een totaalpakket van hardware en software aan (ZenSoft ERP/Boekhouding, Myzen digitale scanning, Health at Work, CRM en maatwerk). Tevens bieden wij Voipplay aan, een eigen VOIP platform volledig API aangestuurd. Trustteam beschikt daarnaast ook over een 24/7 support.

Trustteam (opgericht in 2002) richt zich tot de start-up’s, de kleine KMO & middelgrote ondernemingen en heeft op vandaag drie kantoren te België (Kortrijk, Heusden-Zolder en Waver), twee te Frankrijk (Colmar & Nancy) en één kantoor in Roemenië (Iasi).

Wie is Nexis?

Nexis is, net als Trustteam, een IT-partner die de klant ontzorgt op vlak van IT. Zo helpen zij ook bij de analyse, het ontwerp, de integratie en de ondersteuning van volledige IT-oplossingen. Daarnaast staan zij ook voor 24/7 support en ligt hun denkwijze in het verlengde van Trustteam. Dit alles zorgt voor een zeer goede en vlotte samenwerking tussen de twee partijen. De nieuwe uitbreiding van Trustteam zorgt voor nieuwe mogelijkheden op een nieuwe markt. De toekomst lacht ons toe!

Enthousiaste partijen!

“De visie over de toekomst, het aanbod van onze oplossingen en het talent bij onze medewerkers zal met de samenwerking tussen Trustteam & Nexis de klantentevredenheid verder verhogen” aldus Stijn Vandeputte CEO Trustteam.

“De diverse opties van onze twee eigen datacenters, de eigen ERP software & de gebruiksvriendelijke Voipplay oplossing zal een absolute meerwaarde zijn naar de bestaande klanten en de prospecten in het werkgebied van Nexis” aldus Pascal Pinket CCO Trustteam.

“Het bundelen van krachten op vlak van expertise, samenwerking en innovatie zal onze klanten enkel maar voordelen bezorgen” al Thierry Bouhoulle CEO Nexis.

Blog - Andere nieuwtjes

20/10/2020 - Klantengetuigenis Sint-Lodewijkscollege!

Afstandsonderwijs is sinds de coronacrisis geen ver-van-ons-bed-show meer. Gelukkig hadden wij de...

Lees meer

15/10/2020 - Het nieuwe normaal, connecteer alles met Voipplay!

Voipplay, de in eigen huis ontwikkelde telefooncentrale heeft ontzettend veel functionaliteiten...

Lees meer

18/08/2020 - Trustteam geeft kansen aan jong talent!

Ondanks de Covid-19 crisis zit Trustteam niet stil en blijven we kansen geven aan jonge talenten!...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters