scroll down

Blog - Trustteam neemt Firmware uit Nazareth over

10/05/2021

Trustteam heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van ERP oplossingen en digitaliseren van de boekhouddocumenten. Met de overname van Firmware wordt een grote sprong gemaakt op vlak van implementeren van oplossingen voor het digitaliseren van bedrijfsprocessen.

Met de expertise van Firmware zal de klant nog efficiëntere oplossingen aangeboden krijgen door het gebruik van Azure, Microsoft 365 en het Power Platform.

De op maat gemaakte apps en flows verzorgen de synchronisatie tussen verschillende applicaties en wordt gezien als de “last mile” binnen de digitale transformatie van uw bedrijf. Door het gebruik van BI rapportering wordt het uitvoeren van analyses een stuk eenvoudiger. Het genereren van allerlei rapporten en daarna analyseren maakt toekomstige beleidskeuzes een stuk gerichter.

Met Microsoft Azure breidt ook het cloud assortiment van Trustteam gevoelig uit, naast de eigen private datacenters, die ISO 27001 gecertificeerd zijn, kan Trustteam haar klanten verder adviseren welk model (privaat, publiek of hybride) de beste oplossing voor hen is.

Firmware heeft een honderdtal referenties in het implementeren van hun oplossingen. Het team van Firmware zal haar ondersteuning verder zetten onder de vleugels van Trustteam. Hun kennis op gebied van ERP, CRM, BI, Scanning, Webapplicaties en M365 past perfect in de One-Stop-Shop oplossing die Trustteam aanbiedt aan zijn 6.000 klanten in alle sectoren.

Ook Laurentz Tonniau, zaakvoerder van Firmware laat zijn licht schijnen over de nieuwe gang van zaken: “De samenwerking met Trustteam zorgt voor een completere aanpak naar onze klanten toe. De nieuwe synergiën die zullen voortvloeien uit de combinatie van ons aanbod en het aanbod van Trustteam zijn een ongelofelijke meerwaarde voor onze klanten. Zij kunnen nu ook profiteren van de Trustteam-expertise op vlak van infrastructuur, cybersecurity, Voip-telefonie en administratieve software.“

De overname van Firmware was een essentiële stap in de evolutie van Trustteam om klanten meer opties te geven inzake Azure, BI rapportering en Power Apps. Een evolutie die we meemaken door nieuwe noden van onze klanten en waar wij sterk willen op inzetten in de toekomst. De samenwerking met Firmware zal voor een nieuwe wind zorgen op vlak van softwareoplossingen in onze one-stop-shop visie.”  aldus Stijn Vandeputte, CEO van Trustteam.

Meer te weten komen over Power Apps en Microsoft 365? Schrijf je hier in voor onze webinar!

Blog - Andere nieuwtjes

29/10/2021 - Trustteam koopt Aspex

Trustteam, een IT-partner voor kmo's, koopt Aspex, een IT-bedrijf dat al meer dan vijftien...

Lees meer

30/09/2021 - KLANT IN DE KIJKER: Stratton-Maes

Onafhankelijke verzekeringsmakelaars zien zich geconfronteerd met heel wat uitdagingen. Stratton...

Lees meer

25/05/2021 - Gecompliceerde facturatie? Niet meer van deze tijd!

Wat maakt het facturatiepakket MyZen zo bijzonder? Lees verder en ontdek enkele belangrijke...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters