scroll down

Blog - Trustteam neemt Electro-line over

16/07/2018

Trustteam verstevigt haar marktpositie door de overname van sectorgenoot Electro-Line

Trustteam neemt de activiteiten van Electro-line uit Deinze over. Met vestigingen in Kortrijk, Heusden-Zolder, Parijs en Iasi (Roemenië) is Trustteam reeds in verschillende regio’s actief. Dankzij de overname van Electro-line worden nu ook heel wat Oost-Vlaamse bedrijven aan onze klantenportefeuille toegevoegd.

Electro-line biedt haar klanten al meer dan 20 jaar sterke netwerken. Het team is getraind in efficiënte IT-dienstverlening met oplossingen op maat, intensieve monitoring en een ijzersterke support.

“Een aanpak en visie die perfect past binnen wat Trustteam al jaar en dag voor onze klanten betekent”, zegt Stijn Vandeputte, CEO van Trustteam. “Bovendien zijn we ervan overtuigd dat we de klanten van Electro-line een grote meerwaarde kunnen bieden omdat Trustteam nog heel wat aanvullende producten en diensten in haar aanbod heeft. Denk maar aan cloudoplossingen in onze twee eigen datacenters, VoIP, een boekhoud- of ERP-pakket, CRM,... We wensen alle klanten van Electro-line te bedienen vanuit onze one-stop-shop filosofie.”

Electro-line en Trustteam richten zich tot hetzelfde type klanten, namelijk kmo’s. De overname brengt met zich mee dat heel wat Oost-Vlaamse bedrijven voortaan ook tot de klantenportefeuille van Trustteam behoren. “Daarmee wordt onze marktpositie ongetwijfeld verder versterkt”, zegt Stijn Vandeputte.

Allan Soreyn, CEO van Electro-line: “Voor mij is het belangrijk dat onze klanten in goede handen zijn en blijven. Onze medewerkers zullen mee de overstap maken naar Trustteam en ook in Trustteam zelf heb ik alle vertrouwen: als gevestigde waarde hebben ze ondertussen hun positie in het IT-landschap meer dan bewezen, ze zijn commercieel sterk en hun productkennis is uitmuntend. Tel daarbij dat ze ISO 27 001 gecertificeerd zijn en er is geen twijfel meer mogelijk: onze klanten zitten veilig bij hen.”

Blog - Andere nieuwtjes

19/07/2018 - Is uw belplan al vakantie-proof?

Hoera, vakantie! Tijd om ook uw telefooncentrale daarop af te stemmen.

Lees meer

10/07/2018 - Rode Duivels zorgen voor een daling in malware-infecties

Het WK en haar vreemde neveneffecten... Ook op IT-vlak!

Lees meer

04/07/2018 - SAVE THE DATE | Fly me to the future of IT

KLANTENEVENT

IT evolueert aan een tempo dat nauwelijks bij te houden is. Maar wat brengt de toekomst?

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Altijd bereikbaar
  • Beheer van eigen datacenters