scroll down

Blog - Trustteam neemt Electro-line over

16/07/2018

Trustteam verstevigt haar marktpositie door de overname van sectorgenoot Electro-Line

Trustteam neemt de activiteiten van Electro-line uit Deinze over. Met vestigingen in Kortrijk, Heusden-Zolder, Parijs en Iasi (Roemenië) is Trustteam reeds in verschillende regio’s actief. Dankzij de overname van Electro-line worden nu ook heel wat Oost-Vlaamse bedrijven aan onze klantenportefeuille toegevoegd.

Electro-line biedt haar klanten al meer dan 20 jaar sterke netwerken. Het team is getraind in efficiënte IT-dienstverlening met oplossingen op maat, intensieve monitoring en een ijzersterke support.

“Een aanpak en visie die perfect past binnen wat Trustteam al jaar en dag voor onze klanten betekent”, zegt Stijn Vandeputte, CEO van Trustteam. “Bovendien zijn we ervan overtuigd dat we de klanten van Electro-line een grote meerwaarde kunnen bieden omdat Trustteam nog heel wat aanvullende producten en diensten in haar aanbod heeft. Denk maar aan cloudoplossingen in onze twee eigen datacenters, VoIP, een boekhoud- of ERP-pakket, CRM,... We wensen alle klanten van Electro-line te bedienen vanuit onze one-stop-shop filosofie.”

Electro-line en Trustteam richten zich tot hetzelfde type klanten, namelijk kmo’s. De overname brengt met zich mee dat heel wat Oost-Vlaamse bedrijven voortaan ook tot de klantenportefeuille van Trustteam behoren. “Daarmee wordt onze marktpositie ongetwijfeld verder versterkt”, zegt Stijn Vandeputte.

Allan Soreyn, CEO van Electro-line: “Voor mij is het belangrijk dat onze klanten in goede handen zijn en blijven. Onze medewerkers zullen mee de overstap maken naar Trustteam en ook in Trustteam zelf heb ik alle vertrouwen: als gevestigde waarde hebben ze ondertussen hun positie in het IT-landschap meer dan bewezen, ze zijn commercieel sterk en hun productkennis is uitmuntend. Tel daarbij dat ze ISO 27 001 gecertificeerd zijn en er is geen twijfel meer mogelijk: onze klanten zitten veilig bij hen.”

Blog - Andere nieuwtjes

22/02/2024 - Trustteam wint de prijs "Rising Star of the Year" bij de HPE Channel Awards 2024!

Trustteam mocht de 'Rising Star' award in ontvangst nemen tijdens de HPE Channel Awards...

Lees meer

13/02/2024 - De kracht van de 3-2-1 Back-up - "Een garantie voor betrouwbare data veiligheid."

In de hedendaagse zakelijke omgeving vormt data de essentie van elk bedrijf. Het verlies van...

Lees meer

30/01/2024 - Trustteam versterkt zijn partnerschap met Veeam!

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de Trustteam-groep in BeNeLux nu Platinum Partner is van...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters