scroll down

Blog - Trustteam neemt Compuboek uit Wevelgem over!

24/12/2020

Trustteam, de IT-partner voor KMO’s, onderscheidt zich van andere IT-spelers door een totaaloplossing aan te bieden, voornamelijk in eigen beheer. Zo beschikken wij over twee eigen datacenters (ISO 27001) en biedt het een totaalpakket aan inzake hardware en software ( ERP/Boekhouding, Myzen digitale scanning, Health at Work, CRM en maatwerk). Tevens biedt zij Voipplay aan, een eigen VOIP platform volledig API aangestuurd. Trustteam beschikt daarnaast ook over een 24/7 support.

Wat betekent dit voor beide partijen?

Trustteam is ontstaan in 2002 en heeft zich doorheen de jaren als een groeibedrijf geprofileerd; met deze overname telt Trustteam meer dan 200 medewerkers, 4.500 klanten, met hoofdkantoor te Kortrijk en filialen in Heusden-Zolder, Waver, Colmar (FR), Nancy (FR) & Iasi (ROE).

De overname van Compuboek kadert perfect in de strategie van Trustteam, zijnde de KMO ontzorgen op het vlak van IT.  Het opzetten van een eigen Admin-cel  binnen Trustteam is hierin een volgende stap.  Met de overname van Compuboek integreert Trustteam in één klap een volledig team en 30 jaar ervaring op softwarevlak voor boekhouding, ERP, digitalisering en automatisatie, koppelingen met diverse ERP en andere software….  Aldus wordt Trustteam verdeler van Exact Online, Exact Globe, Winbooks, Logistics, Elight, First, Taxmate, Scan Sys ImageCapture, Blue10 en Emasphere.  Een rits gekende namen en producten in de hedendaagse boekhoud- en ERPsoftware en digitaliseringstrajecten.

Het team van Compuboek zal haar verdeling en ondersteuning verder zetten onder de vleugels van en met Trustteam. De synergie tussen beide firma’s biedt meer armslag voor nieuwe projecten en initiatieven, uitstekende perspectieven en groeimogelijkheden voor de verdere uitbouw van de One Stop Shop.

Mooie vooruitzichten!

“De jarenlange expertise van Compuboek betekent voor de bestaande Trustteam klanten die verder willen digitaliseren een extra toegevoegde waarde. Compuboek levert op vandaag advies & support aan een 1.000-tal klanten, over het ganse land, maar hoofdzakelijk  in de regio Oost- en West-Vlaanderen”, aldus Dirk Maesen, CEO Compuboek.

“De tandem Trustteam-Compuboek verruimt voor de klanten van Compuboek het IT-aanbod met Cloud, Voipplay telefonie, security en back-up“ merkt Stijn Vandeputte, CEO Trustteam fijntjes op.

De overname is bijzonder vlot verlopen. Met de audit door Grant Thornton en de begeleiding van het discrete fusie- en overnamehuis H&S & Partners is dan ook gekozen voor een professionele en snelle aanpak.

Blog - Andere nieuwtjes

30/11/2023 - Trustteam is nu een "Platinum Partner" van Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Een belangrijke stap die de positie van Trustteam als leider op het gebied van...

Lees meer

20/11/2023 - Trustteam lanceert: PowerHero

Een PowerHero helpt uw medewerkers niet harder maar efficiënter werker dankzij het Microsoft...

Lees meer

21/09/2023 - Officieel welkom in de Trustteam Groep aan System Solutions

Met veel plezier kondigen we de toetreding van System Solutions tot de Trustteam Groep aan, na...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters