scroll down

Blog - Trustteam geeft kansen aan jong talent!

18/08/2020

Ondanks de Covid-19 crisis zit Trustteam niet stil en blijven we kansen geven aan jonge talenten! Zo bouwen we aan de toekomst. Begin augustus startten drie nieuwe krachten hun avontuur bij Trustteam. Samen met hen willen we de volgende stappen zetten en verder groeien. Wij wensen ze, vanop 1,5 meter afstand welliswaar, welkom!

Emma Vandenbussche – Accountmanager Health@work

Emma versterkt de sales voor Health@work en omschrijft zichzelf als een vlotte, enthousiaste en gemotiveerde persoon. Emma is perfect tweetalig en zal zich ook toeleggen op de Franse markt. Haar roots vindt ze terug in Roeselare, waardoor de uitvalsbasis in Kortrijk toch een beetje voelt als thuiskomen. In haar vrije tijd roert Emma in de potten als hobbykok en produceert ze muziek.

Wouter De Vrieze – Service Desk Engineer

Onze derde nieuwe collega is Wouter, geboren en getogen in Tielt. Wouter werd groot tussen de computers waardoor IT er met de paplepel is ingegoten. De vader van Wouter heeft een eigen software bedrijf waar Wouter de laatste tijd geregeld te vinden was. Daarnaast volgde hij een opleiding als netwerkbeheerder en is hij nu bezig aan zijn eerste weken bij Trustteam als Service Desk Engineer.

Nils Loontjens – Marketing Officer

Onze laatste nieuwe collega is Nils. Na een korte periode kennis te maken met de werking van Trustteam zal ook hij het team officieel vervoegen. Na zijn opleiding marketing was het voor hem de ideale manier om marketing te leren kennen op de werkvloer en zijn kennis zo verder uit te bouwen. Het is zijn doel om het draagvlak van Trustteam op de verschillende kanalen zo groot mogelijk te maken. Een uitdagende maar aantrekkelijke opdracht voor Nils.

Blog - Andere nieuwtjes

23/02/2021 - MyZen, het facturatiepakket as you go

Als ondernemer hebt u wel belangrijkere zaken aan uw hoofd dan de facturatie. Verkopen en rendabel...

Lees meer

29/01/2021 - Kritiek beveiligingslek in Microsoft Windows servers vanaf 9 februari!

Vanaf 9 februari 2021 wordt een nieuwe Windows Update vrijgegeven die een kritiek veiligheidslek...

Lees meer

24/12/2020 - Trustteam neemt Compuboek uit Wevelgem over!

Trustteam, de IT-partner voor de KMO, onderscheidt zich van andere IT-spelers door een...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters