scroll down

Blog - Succesvolle datacentermigratie voor CID LINES

07/06/2017

CID LINES ging een aantal maanden terug op zoek naar een nieuwe IT-partner om hen verder te begeleiden in de cloud. 5 partijen mochten een analyse maken van hun omgeving en op basis daarvan een technisch voorstel uitwerken. Een extern auditbureau vergeleek de voorstellen en uiteindelijk kwam Trustteam als winnaar uit de bus.

De opdracht? Een volledige migratie van het datacenter van hun vorige partner naar het datacenter van Trustteam. Om de productieactiviteiten van CID LINES niet in het gedrang te brengen, moest de migratie binnen een krappe tijdsspanne voltooid worden. Bovendien zijn bij CID LINES 200 users (160 in België en 40 in Polen) aan de slag dus ook dat was een factor waar rekening mee gehouden moest worden. 

"Na een testmigratie waarbij we alle nodige aspecten en stappen van de uit te voeren migratie verifieerden, hebben we de oude omgeving afgezet, een finale synchronisatie uitgevoerd naar een migratieserver en deze naar ons datacenter gebracht. Ten slotte verplaatsten we alle virtuele servers van CID LINES naar hun nieuwe cloudomgeving binnen het Trustteam datacenter", zegt Kristof Pieters, Project Manager bij Trustteam. "En nu? De volgende stap is om de gemigreerde omgeving volledig up-to-date te zetten volgens de huidige noden van de klant en onze best practices."

Ook de klant is heel tevreden met hoe alles verlopen is: "De snelheid, professionele aanpak en expertise van Trustteam zijn grote troeven. Ook zijn we heel tevreden over de communicatie rond dit project. So far, so good. Nu kunnen we werk maken van de volgende stappen", zegt Martin Denduyver, CFO bij CID LINES.

Blog - Andere nieuwtjes

04/05/2023 - World password day en het belang van 2FA bij een veilig wachtwoordbeleid.

Op de eerste donderdag van Mei vieren we elk jaar de world password day. Een ideale gelegenheid om...

Lees meer

19/04/2023 - 500 000 service tickets bij Trustteam

Met onze 400 werknemers zijn we dag in, dag uit bezig met het ontzorgen van onze klanten op vlak...

Lees meer

13/04/2023 - Trustteam en System Solutions bundelen hun krachten

We hebben het genoegen te melden dat de firma System Solutions en Trustteam hun krachten bundelen.

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters