scroll down

Blog - Stepco treedt toe tot de Trustteam Group, die hiermee een eerste grote stap op de Nederlandse markt zet

07/06/2023

We zijn verheugd aan te kondigen dat het Nederlandse Stepco en het Belgische Trustteam hun krachten bundelen.  Door de overname van Stepco zet Trustteam Group een nieuwe, beslissende stap in haar internationale groeiambitie, waarbij ze voor het eerst ook actief wordt in de Nederlandse markt. Trustteam Group is nu gevestigd in de BeNeLux, Frankrijk en Roemenië. 

“De komst van Stepco versterkt onze expertise en onze kwaliteit van dienstverlening op het gebied van cybersecurity en cloudontwikkeling. Stepco heeft in de voorgaande jaren een onmiskenbare positie uitgebouwd als Managed Service Provider voor kleine en middelgrote bedrijven in Zuid-Nederland. We versterken hierdoor ook onze nabijheid bij onze klanten in de onmiddellijke omgeving. We danken Bob Serneels en het managementteam voor het vertrouwen en heten de ruim 100 Stepco-medewerkers van harte welkom in de Trustteam Group”, aldus Pieter Spiesschaert, CEO van de Trustteam Group.

 Het samengaan van Trustteam Group en Stepco resulteert in een gecombineerde omzet van meer dan 120 miljoen euro, met bijna 500 medewerkers verspreid over vijf landen. Hierin is ook de recente overname van System Solutions in Luxemburg begrepen die enkel nog wacht op finale goedkeuring door de Luxemburgse financiële toezichthouder (CSSF).

 “We zijn verheugd om toe te treden tot de Trustteam Group. Deze overname brengt twee bedrijven samen met een gedeelde visie, gedeelde waarden en een sterke focus op het leveren van hoogwaardige IT- en Security-diensten en -oplossingen aan kleine en middelgrote klanten. We zijn enthousiast over de kansen die deze overname met zich meebrengt en we kijken ernaar uit om samen verder te werken aan het leveren van innovatieve oplossingen aan onze klanten”, aldus Bob Serneels, CEO van Stepco. 

De overname van Stepco is de vierde operatie sinds de investering van Rivean Capital in juli 2022. Deze nieuwe stap onderstreept de ambitieuze groeistrategie van de groep om een leider te worden in IT-managed services met een focus op KMO-bedrijven in de BeNeLux en Frankrijk.

Over Stepco

Stepco is onderdeel van de Stepco Group, bestaande uit dochterondernemingen Stepco en Stepco ICT Solutions (voorheen bekend als Xillion ICT Solutions). Als IT managed services provider legt Stepco de focus op cybersecurity, cloud- en workplace management tools. Stepco bedient KMO-bedrijven in verschillende sectoren, zoals productie, zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg en logistiek, voornamelijk gevestigd in Nederland en België. Met ruim 100 medewerkers heeft Stepco zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in cybersecurity-expertise.

Voor meer informatie: www.stepco.com  

Blog - Andere nieuwtjes

21/09/2023 - Officieel welkom in de Trustteam Groep aan System Solutions

Met veel plezier kondigen we de toetreding van System Solutions tot de Trustteam Groep aan, na...

Lees meer

04/09/2023 - Trustteam is genomineerd voor de Private Equity Awards in de categorie Buy-Out Company of the year

Met grote trots kondigen wij onze nomitatie aan in de categorie Buy-Out Company of the year door...

Lees meer

30/06/2023 - Proxival sluit zich aan bij de Trustteam Group

We zijn verheugd om de overname van Proxival, een Franse managed services provider, door de...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters