scroll down

Blog - Scan, betaal & print. En dan naar de boekhouding!

01/02/2018

Bent u na een lange werkdag of -week ook nog een aantal uurtjes zoet om de facturen juist af te punten om zo tot een correcte boekhouding te komen? Dan kan u voortaan veel tijd besparen dankzij Zen soft en onze module voor toonbankverkoop. Want zeg nu zelf, u wilt u toch kunnen concentreren op wat echt telt: verkopen?

Scan en klaar!

Uw klant passeert via de kassa. Alle artikelen die hij/zij wenst mee te nemen worden gescand adhv een barcode. Et voilà: uw verkopen worden onmiddellijk in Zen soft geregistreerd. U werkt niet met een barcodescanner? Geen probleem, ook via manuele ingave wordt de verkoop overgeheveld naar Zen soft. 

Ps: wist u dat wij u alle nodige hardware en software kunnen bezorgen? Een labelprinter, een ticketprinter, de boekhoudsoftware,...

Betaal en print!

Naast het bedrag, geeft de kassier(ster) ook aan hoe de klant wenst te betalen: cash, via Bancontact, via Visa,... Nadat de betaling uitgevoerd is, kan een leveringsbon, een kassaticket of een factuur afgedrukt worden. 

Zijn er ook nog andere koppelingen?

Jazeker. Zo kan onze module Toonbankverkoop ook gekoppeld worden aan uw kassalade. Van zodra het bedrag ingegeven is, en u cash geld dient te ontvangen, schiet de kassalade automatisch open. Ook kan onze module gekoppeld worden met CCV betaalterminals, zodat gemakkelijk via Bancontact betaald kan worden.

Hoe verloopt de flow naar de boekhouding?

Betalingen worden automatisch in de boekhouding geboekt. Zo krijgt u onmiddellijk een veel duidelijker beeld bij het afpunten van de facturen. En uiteraard... is uw boekhouding in een veel kortere tijdsspanne perfect in orde!

Blog - Andere nieuwtjes

27/01/2023 - Data Protection Day

Elk moment wordt persoonlijke data gebruikt en verwerkt. Alsmaar meer worden we onszelf bewust van...

Lees meer

25/01/2023 - Wat weet u over cybersecurity?

Door de toegenomen digitalisering binnen de economie en samenleving, lopen bedrijven meer dan ooit...

Lees meer

11/01/2023 - Vooruitblik op 2023 met Pieter Spiesschaert, CEO van Trustteam Groep sinds juli 2022.

Trustteam Groep wenst jullie eerst en vooral een mooie en feestelijke start van het nieuwe jaar. We...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters