scroll down

Blog - Orditech en Trustteam Group slaan de handen in elkaar

02/02/2023

We hebben het genoegen te melden dat de Doornikse firma Orditech en Trustteam hun krachten bundelen.

Orditech is een managed services provider gespecialiseerd in IT-infrastructuur en cybersecurity, met een zeer sterke aanwezigheid in de openbare sector en in het bijzonder in politiezones. Het in 1996 opgerichte Orditech bestaat uit een team van 30 gedreven IT-specialisten, is in Doornik gevestigd en heeft ook een kantoor in Rijsel, in de Franse regio Hauts-de-France. Vanaf nu zal het bedrijf zijn dienstenaanbod kunnen uitbreiden in heel België, dankzij de 290 experts die onze groep voortaan telt.

“Orditech heeft de keuze gemaakt om de Trustteam-groep te vervoegen en zo een ​​nieuwe stap in haar ontwikkeling te zetten. Deze synergie zal zorgen voor een ​​completer aanbod, een betere geografische dekking en complementariteit binnen de teams. Het is onze ambitie om ons reactiviteit, onze kwaliteit van dienstverlening en onze nabijheid tot onze klanten te versterken.” verklaren Laurent Guelton en Cédric Berte, de twee directeuren van Orditech.

Met de komst van Orditech in de groep kan Trustteam zich duurzaam verankeren in het domein van cybersecurity en zijn klanten nog completere oplossingen aanreiken. Trustteam zal Orditech de middelen aanbieden om zijn activiteiten te ontwikkelen, ondersteund door de kracht van onze groep en onze verschillende competentiecentra.

"De integratie van Orditech past perfect binnen de onze groeistrategie, gericht op de inplanting in nieuwe regio’s in België en Noord-Frankrijk alsook de uitbreiding van ons dienstenaanbod. Met Orditech genieten onze klanten van een grotere nabijheid, dankzij de kantoren in Doornik en Rijsel, maar ook van expertise op het vlak van cybersecurity en ruime ervaring met de publieke sector. Ons dienstenaanbod zal worden geharmoniseed om in te spelen op de noden van al onze klanten. We heten de medewerkers van Orditech van harte welkom binnen onze groep", zegt Pieter Spiesschaert, CEO van Trustteam Group.

Blog - Andere nieuwtjes

31/03/2023 - Vrijdag 31 maart is het world back-up day

Vrijdag 31 maart vindt een van de grootste tech-gerelateerde themadagen ter wereld plaats, namelijk...

Lees meer

28/03/2023 - 5 Tips & tricks om uw onderneming te beschermen tegen hacking

Wij zien het als onze missie om uw veiligheid te garanderen. Daarnaast verwachten we ook dat u en...

Lees meer

07/02/2023 - Safer Internet Day 2023

Vandaag staat in het teken van cyberpesten, cybersecurity, het gebruik van sociale netwerken...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters