scroll down

Blog - Oktober is hardwaremaand!

28/09/2017

Prehistorische hardware, daar wilt u toch niet mee werken? Maar wanneer is de tijd rijp om uw pc of laptop te vervangen?

De levensduur van een pc of laptop is gemiddeld 5 à 7 jaar, maar het gebruik ervan is natuurlijk ook veelbepalend. En uiteraard dienen ook randapparatuur en -accessoires in het oog gehouden te worden: de harde schijf of SSD, het RAM-geheugen, de adapter, de muis, het toetsenbord...

Wist u dat u voor dit alles ook bij Trustteam terecht kan? Trustteam geeft u graag advies over hardware in de breedste zin van het woord. Een voorstel voor een nieuwe laptop of pc afgestemd op uw noden en behoeftes, een nieuwe printer omdat uw oude aan vervanging toe is, de licenties die u nodig heeft om in orde te zijn,...

ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE
Indien u in de maand oktober voor minimum € 2000* aan hardwaremateriaal aankoopt, kunt u zich hier registreren om kans te maken op een iPhone 8!

* Elk bedrijf kan zich slechts éénmaal registreren. We houden rekening met het totaal bestelde hardwarebedrag - bij Trustteam uiteraard - in de maand oktober 2017 (kan dus gespreid worden over verschillende bestellingen). € 2000 excl btw. Onder hardware beschouwen we hier end user materiaal: server, pc, laptop, printer, scanner (stroomverbruikend fysiek materiaal). Softwarelicenties en carepacks vallen bijvoorbeeld niet onder deze actie.

Blog - Andere nieuwtjes

29/01/2020 - Hack genoeg gebeurt het elke dag

Spam, u kent het fenomeen wel. Deze mails worden door uw mailprogramma gekwalificeerd als...

Lees meer

27/11/2019 - Trustteam wordt opnieuw groter dankzij de overname van Dsoft!

Trustteam verwerft Dsoft, een Frans IT-bedrijf dat gevestigd is in Colmar en Nancy. Zij staan...

Lees meer

16/10/2019 - KLANT IN DE KIJKER: De Lovie

De systeembeheerders van De Lovie lichten toe waarom Trustteam een belangrijke partner is voor hen.

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters