scroll down

Blog - Oktober is hardwaremaand!

28/09/2017

Prehistorische hardware, daar wilt u toch niet mee werken? Maar wanneer is de tijd rijp om uw pc of laptop te vervangen?

De levensduur van een pc of laptop is gemiddeld 5 à 7 jaar, maar het gebruik ervan is natuurlijk ook veelbepalend. En uiteraard dienen ook randapparatuur en -accessoires in het oog gehouden te worden: de harde schijf of SSD, het RAM-geheugen, de adapter, de muis, het toetsenbord...

Wist u dat u voor dit alles ook bij Trustteam terecht kan? Trustteam geeft u graag advies over hardware in de breedste zin van het woord. Een voorstel voor een nieuwe laptop of pc afgestemd op uw noden en behoeftes, een nieuwe printer omdat uw oude aan vervanging toe is, de licenties die u nodig heeft om in orde te zijn,...

ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE
Indien u in de maand oktober voor minimum € 2000* aan hardwaremateriaal aankoopt, kunt u zich hier registreren om kans te maken op een iPhone 8!

* Elk bedrijf kan zich slechts éénmaal registreren. We houden rekening met het totaal bestelde hardwarebedrag - bij Trustteam uiteraard - in de maand oktober 2017 (kan dus gespreid worden over verschillende bestellingen). € 2000 excl btw. Onder hardware beschouwen we hier end user materiaal: server, pc, laptop, printer, scanner (stroomverbruikend fysiek materiaal). Softwarelicenties en carepacks vallen bijvoorbeeld niet onder deze actie.

Blog - Andere nieuwtjes

18/08/2020 - Trustteam geeft kansen aan jong talent!

Ondanks de Covid-19 crisis zit Trustteam niet stil en blijven we kansen geven aan jonge talenten!...

Lees meer

22/07/2020 - Is de kmo klaar om te digitaliseren?

Digitalisering is voor de kmo nog steeds een ver van hun bedshow. De consument is al lang mee in...

Lees meer

06/07/2020 - Trustteam neemt Nexis uit Waver over

Met deze overname komt de jaaromzet dicht bij de 50 miljoen euro, klimt het medewerkersaantal naar...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters