scroll down

Blog - Nieuw aandeel in de Trustteam groep

08/07/2022

Trustteam heeft een overeenkomst ondertekend met Rivean Capital om het meerderheidsaandeel van Ardian Expansion in onze groep over te nemen. De overgang gaat in op 13 juli. De laatste 4 jaar met Ardian hebben ons in staat gesteld onze ontwikkeling te versnellen en onze groep te professionaliseren. In die periode zijn we uitgegroeid van een regionale speler met een omzet van ongeveer 20 miljoen euro en kantoren in Kortrijk, Heusden-Zolder en Iasi, tot een groep met meer dan 260 medewerkers, bijna 60 miljoen euro omzet en 10 kantoren in Vlaanderen, Wallonië, Noord-Oost Frankrijk en Roemenië.

Met Rivean Capital hebben we opnieuw een partner gevonden die onze ambitieuze visie voor de ontwikkeling van Trustteam deelt en die ons zal helpen om deze te ondersteunen.

Peter Hujoel, Partner bij Rivean Capital, legt uit: "Vanaf het begin waren we onder de indruk van Trustteam's track record van consistente organische groei, haar buy and build strategie en haar ondernemend management team, waardoor de toonaangevende managed services provider voor KMO's in België en Noord-Frankrijk is ontstaan. In een steeds complexere IT-omgeving biedt Trustteam een aantrekkelijke propositie om haar KMO-klanten volledig te ontzorgen. We zijn verheugd om samen te werken met Pieter, Stijn en de rest van het managementteam om hun groeiambities na te streven, zowel organisch als via strategische overnames".

Samen verder: "Great things in business are never done by one person, they are done by a team of people." (Steve Jobs), " Il y a plus d'idées dans deux têtes que dans une." (Jacques Chirac), ...

We zouden nog vele andere uitdrukkingen kunnen gebruiken die allemaal hetzelfde zeggen: de groei van onze groep is het resultaat van de inzet, de inspanningen en de toewijding van het hele team.

Over Rivean Capital

Rivean Capital ("Rivean") is een van Europa's leidende private equity investeerders in middenmarkt transacties met activiteiten in de DACH regio, Benelux en Italië. Rivean beheert fondsen van meer dan 3 miljard euro en heeft kantoren in Utrecht, Brussel, Frankfurt, Zürich en Milaan. Sinds de oprichting in 1982 heeft Rivean meer dan 250 bedrijven geholpen hun groeiambities te verwezenlijken. Andere recente investeringen zijn MBK Fincom, Init, TAS, EDCO en To-Increase.

Klik hier voor meer informatie : www.riveancapital.com

Blog - Andere nieuwtjes

06/07/2022 - Van Basic naar Modern Authentication bij Exchange Online

Microsoft wenst zijn producten veiliger te maken en heeft daardoor beslist om het Basic...

Lees meer

15/06/2022 - Het einde van Internet Explorer

Het einde van een tijdperk. 27 jaar lang werd Internet Explorer ondersteund, maar sinds vandaag...

Lees meer

01/06/2022 - Transport- en logistiek bedrijf Frans Hendrickx & Zonen werkt nauw samen met IT-leverancier Trustteam

Wij investeren voortdurend in betere kwaliteit. Trustteam is een heel belangrijke partner in dat...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters