scroll down

Blog - MyZen digitaliseert de volledige stroom van jouw facturen!

14/10/2022

Ben je op zoek naar een pakket die de volledige stroom van jouw facturen kan digitaliseren? Goedkeuring van facturen door 1 of meerdere personen, betalingen uitvoeren en uiteindelijk digitaal bezorgen aan jouw boekhouder.

MyZen laat je eerst en vooral toe om ook jouw niet digitale documenten zoals bonnetjes in te scannen en via OCR-technologie belangrijke velden zoals het bedrag, de leverancier, het adres… automatisch te herkennen. Je hoeft geen enkele manuele handeling uit te voeren. De OCR-technologie leest het document en MyZen doet de rest. Je controleert de gegevens en bent ‘ready to go’. Achteraf kan je door de OCR-herkenning gegevens opzoeken en creëer je een volledig digitaal archief. Je hoeft niet langer te zoeken naar die ene factuur boven op zolder.

Klinkt gemakkelijk? Dat is het ook! Na het inscannen komt het goedkeuren. Met MyZen kan je verschillende goedkeuringsstromen gaan hanteren. Moeten facturen door één persoon of meerdere personen goedgekeurd worden? Geen enkel probleem voor MyZen. Je kiest de flow volledig zelf.

Facturen betalen? Via MyZen kan je op basis van jouw factuur nieuw betalingsbestanden aanmaken. Je kan te betalen facturen ook groeperen en samen betalen door middel van één simpele handeling. Zo verloopt je betaling trouwens sowieso correct, zonder kans op een menselijk foutje. MyZen herinnert je ook aan openstaande facturen. Zo ben je steeds op de hoogte van jouw betalingsstatus. (dit doet MyZen trouwens ook voor onbetaalde facturen van klanten).

Je werkt samen met een boekhouder? MyZen zorgt voor een naadloze koppeling met zo goed als elk courant boekhoudpakket. Zo kan je aan het eind van het kwartaal al jouw financiële documenten gemakkelijk delen met de boekhouder. Deze gaat hier dan mee aan de slag.

Wist je trouwens dat wij op donderdag 27 oktober een Webinar gaven omtrent MyZen. Hieronder kan je alvast de replay bekijken van deze webinar. 

Bekijk de herhaling

Blog - Andere nieuwtjes

13/02/2024 - Blog: De kracht van de 3-2-1 Back-up - "Een garantie voor betrouwbare data veiligheid."

In de hedendaagse zakelijke omgeving vormt data de essentie van elk bedrijf. Het verlies van...

Lees meer

30/01/2024 - Trustteam versterkt zijn partnerschap met Veeam!

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de Trustteam-groep in BeNeLux nu Platinum Partner is van...

Lees meer

29/01/2024 - Opleidingen Exact Online voorjaar 2024

Trustteam nodigt u graag uit voor één of meerdere opleidingen rond Exact Online.

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters