scroll down

Blog - Liever een lockdown dan een server meltdown?

06/04/2020

We zitten met zijn allen in lockdown, maar bedrijven blijven draaien. Dat betekent dat velen van ons gewoon thuis aan de slag zijn. Ook bij telewerk blijven veiligheid, performantie en continuïteit cruciaal. Vandaar dat we bij Trustteam uw servers en alle geconnecteerde toestellen blijven monitoren.

Wat houdt die monitoring in?

  • We houden in de gaten dat uw servers blijven draaien, dat alle bestanden correct opslaan en dat de opslagruimte blijft voldoen aan uw huidige werksituatie.
  • We bewaken alle toestellen zoals vaste computers en laptops, maar ook firewall en access points zodat alles voorzien is van de laatste updates. We sturen een alert uit wanneer bepaalde toestellen in gevaar dreigen te komen. Denk maar aan het ontbreken van een antivirusprogramma.
  • We rapporteren welke gebruikers zich aanmelden op het netwerk en checken of er vreemde activiteit is van buitenaf. Bovendien meten we ook de duurtijd dat een gebruiker actief is op het netwerk.

Stay connected

Social distancing betekent niet stoppen met monitoren. We blijven nu meer dan ooit de continuïteit van uw systemen garanderen. We moeten dan wel afstand houden van elkaar, maar u neemt natuurlijk liever geen afscheid van uw server.

Vragen of assistentie nodig?

Contacteer ons!

Blog - Andere nieuwtjes

06/07/2020 - Trustteam neemt Nexis uit Waver over

Met deze overname komt de jaaromzet dicht bij de 50 miljoen euro, klimt het medewerkersaantal naar...

Lees meer

19/06/2020 - ProMoni - Proactieve monitoring, professionele acties!

Wie had eind 2019 gedacht dat de eerste maanden van het nieuwe jaar zo bizar zouden verlopen...

Lees meer

12/05/2020 - Kent u het nieuwe normaal al?

We komen met zijn allen geleidelijk uit lockdown, bedrijven starten terug op. Niet zoals vroeger...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters