scroll down

Blog - KLANT IN DE KIJKER: e5 mode

30/04/2019

Hoeven we e5 mode nog voor te stellen? Naast een klinkende naam, beschikken ze over zo'n 70-tal winkels vol dames- en herenmode in het straatbeeld. Eind 2018 kregen ze al voor de zevende keer de prijs voor Beste Winkelketen van België voor Herenmode, diezelfde prijs mochten ze in de categorie Damesmode ook al twee keer in ontvangst nemen. Het familiebedrijf stelt persoonlijke service en gedrevenheid voorop, een reden waarom ze ook voor Trustteam kiezen?

Nood aan een cloudomgeving

Het begon een aantal jaar terug, toen e5 mode besloot om de markt van telefonieproducten- en diensten te bekijken. Ook Trustteam werd toen uitgenodigd voor een kennismakend gesprek. Tijdens het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat er bij e5 mode ook nood was aan een cloudomgeving voor een algemene, administratieve ondersteuning van hoofdkantoor, waar alle ondersteunende functies van de groep hun onderdak vinden. "Dat klopt", zegt Ann Boterdaele, Operations Manager bij e5 mode. "e5 mode wil zich focussen op de kernactiviteit van haar bedrijf, namelijk fashion retail in België. Het beheer van de IT-infrastructuur zien we graag geoutsourced bij een betrouwbare partner". IT Manager Johan De Witte vult aan: "Voor een middelgrote kmo is het belangrijk om de focus van IT te kunnen leggen op het ondersteunen van de business, eerder dan het onderhouden van een technologische infrastructuur. De samenwerking met Trustteam helpt ons om deze focus te realiseren binnen onze IT-afdeling".

Ondertussen draait de volledige IT-omgeving van e5 mode in de Trustteamcloud en verzorgt Trustteam de IT-support voor alle medewerkers. "Trustteam beheert onze omgeving van A tot Z: ze denken strategisch mee in functie van optimalisatie en groei, ze monitoren onze omgeving en ze voorzien de back-up. Daarnaast beantwoorden ze alle supportvragen van onze medewerkers, en dit telkens binnen de respons & solve tijd zoals vastgelegd werd in SLA's", zegt Johan.

Continue optimalisatie

Tweemaal per week gaat een medewerker van Trustteam on-site voor updates en onderhoud van de omgeving. Dit gaat van het afhandelen van kleine projectjes in functie van optimalisatie van de omgeving tot nieuwe pc's installeren en onboarding van nieuwe medewerkers. "We zien Trustteam echt als onze strategische IT-partner", zegt Ann, "ze helpen ons proactief nadenken en doen voorstellen om onze omgeving verder te optimaliseren. Maandelijks zitten we met Trustteam samen om te rapporteren over de tickets van de afgelopen maand en kunnen we enkele lopende issues in detail bespreken. Omdat we zo tevreden zijn van de manier waarop Trustteam ons begeleidt, hebben we recent gekozen voor een verlenging van het contract en blijven zij de komende 3 jaar onze vaste IT-partner".

Blog - Andere nieuwtjes

12/05/2020 - Kent u het nieuwe normaal al?

We komen met zijn allen geleidelijk uit lockdown, bedrijven starten terug op. Niet zoals vroeger...

Lees meer

12/05/2020 - Meet Florian Steelant

Ik ben Florian Steelant, nieuwe account manager voor Zensoft. Bij Trustteam ga ik mij richten op de...

Lees meer

28/04/2020 - Ik snap er geen cloud van

No worries, we leggen het u graag even uit! In de cloud werken betekent dat u om het even waar kunt...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters