scroll down

Blog - Kent u het nieuwe normaal al?

12/05/2020

We komen met zijn allen geleidelijk uit lockdown, bedrijven starten terug op. Niet zoals vroeger, maar wel veel voorzichtiger. Heeft u uw voorzorgsmaatregelen al genomen op vlak van IT? Veiligheid, performantie en continuïteit zijn meer dan ooit cruciaal, want we gebruiken het netwerk nu eenmaal vaker. Vandaar dat we u bij Trustteam graag het nieuwe normaal introduceren: meer beveiliging, meer monitoring en meer rapportering. Alles om uw business terug te laten gaan als een raket. 

Wat houdt die monitoring in?

  • We houden in de gaten dat uw servers blijven draaien, dat alle bestanden correct opslaan en dat de opslagruimte blijft voldoen aan uw huidige werksituatie, ook op afstand.
  • We bewaken alle toestellen zoals vaste computers en laptops, maar ook firewall en access points zodat alles voorzien is van de laatste updates. We sturen een alert uit wanneer bepaalde toestellen in gevaar dreigen te komen. Denk maar aan het ontbreken van een antivirusprogramma.
  • Aangezien telewerk aanbevolen blijft, is het meer dan ooit belangrijk om te rapporteren welke gebruikers zich aanmelden op het netwerk en om te checken of er vreemde activiteit is van buitenaf.

The new way of doing things

Afstand houden blijft de norm, maar wij nemen liever geen afstand van ons veiligheidsgevoel. Meer cyber security wordt het nieuwe normaal. Is dat niet meer dan logisch?! 

Vragen of assistentie nodig?

Contacteer ons!

Blog - Andere nieuwtjes

20/10/2020 - Klantengetuigenis Sint-Lodewijkscollege!

Afstandsonderwijs is sinds de coronacrisis geen ver-van-ons-bed-show meer. Gelukkig hadden wij de...

Lees meer

15/10/2020 - Het nieuwe normaal, connecteer alles met Voipplay!

Voipplay, de in eigen huis ontwikkelde telefooncentrale heeft ontzettend veel functionaliteiten...

Lees meer

18/08/2020 - Trustteam geeft kansen aan jong talent!

Ondanks de Covid-19 crisis zit Trustteam niet stil en blijven we kansen geven aan jonge talenten!...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters