scroll down

Blog - Het nieuwe normaal, connecteer alles met Voipplay!

15/10/2020

Voipplay, de in eigen huis ontwikkelde telefooncentrale heeft ontzettend veel functionaliteiten. Uiteraard mogen we met trots de meest bekende nog eens opnoemen. Zo staat Voipplay gekend als de goedkope, gebruiksvriendelijke en schaalbare telefooncentrale. Wat je niet mag vergeten, zijn de integratiemogelijkheden. Zo kan Voipplay integreren met meer dan 250 pakketten en is er sinds kort een nieuwe mogelijkheid! Integreren met Microsoft Teams!

Team up with Teams!

Sinds kort biedt Trustteam de mogelijkheid om Teams te integreren met Voipplay. Zo kan je vanaf nu perfect uitbellen via Teams naar iemand die geen Teams heeft. In dat geval zal de persoon in kwestie de oproep op de telefoon krijgen. Deze integratie vervangt als het ware het billing plan van Microsoft en is bovendien stukken goedkoper. De sterkte zit soms in de eenvoud, daarvan is deze integratie een perfect voorbeeld!

Bovendien is Teams de tool om thuiswerken vlot te laten verlopen! Aangezien we niet weten wat de toekomst brengt en thuiswerken nog steeds aangeraden wordt, is Teams ook hier dé oplossing! Daarnaast zijn ook de vaste toestellen van Voipplay niet locatie gebonden. Je kan dus op elke locatie jouw persoonlijke instellingen gebruiken. Efficiënter kan toch niet?

Team up with Teamleader!

Teamleader is alomtegenwoordig. Als een van de meest gewaardeerde CRM-paketten in België zorgen zij voor klantenbeheer & projectmanagement in één handige tool. De integratie met Voipplay werkt langs twee kanten. Enerzijds kan er met één klik worden uitgebeld naar bestaande contacten binnen Teamleader. Anderzijds wordt er bij een inkomende oproep meteen een pop-up geopend met de belangrijkste gegevens van de beller. Daarnaast kan je via volgende link Teamleader twee weken gratis uitproberen! Probeer Teamleader!

Team up with whatever you use!

Voipplay kan integreren met meer dan 250 verschillende paketten. Wil jij zorgen voor meer automatisatie en een efficiëntere werkwijze? Kijk dan nu als Voipplay te integreren valt met jouw pakket. Da kans is zeer groot!

Blog - Andere nieuwtjes

20/10/2020 - Klantengetuigenis Sint-Lodewijkscollege!

Afstandsonderwijs is sinds de coronacrisis geen ver-van-ons-bed-show meer. Gelukkig hadden wij de...

Lees meer

18/08/2020 - Trustteam geeft kansen aan jong talent!

Ondanks de Covid-19 crisis zit Trustteam niet stil en blijven we kansen geven aan jonge talenten!...

Lees meer

22/07/2020 - Is de kmo klaar om te digitaliseren?

Digitalisering is voor de kmo nog steeds een ver van hun bedshow. De consument is al lang mee in...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters