scroll down

Blog - Het nieuwe normaal, connecteer alles met Voipplay!

15/10/2020

Voipplay, de in eigen huis ontwikkelde telefooncentrale heeft ontzettend veel functionaliteiten. Uiteraard mogen we met trots de meest bekende nog eens opnoemen. Zo staat Voipplay gekend als de goedkope, gebruiksvriendelijke en schaalbare telefooncentrale. Wat je niet mag vergeten, zijn de integratiemogelijkheden. Zo kan Voipplay integreren met meer dan 250 pakketten en is er sinds kort een nieuwe mogelijkheid! Integreren met Microsoft Teams!

Team up with Teams!

Sinds kort biedt Trustteam de mogelijkheid om Teams te integreren met Voipplay. Zo kan je vanaf nu perfect uitbellen via Teams naar iemand die geen Teams heeft. In dat geval zal de persoon in kwestie de oproep op de telefoon krijgen. Deze integratie vervangt als het ware het billing plan van Microsoft en is bovendien stukken goedkoper. De sterkte zit soms in de eenvoud, daarvan is deze integratie een perfect voorbeeld!

Bovendien is Teams de tool om thuiswerken vlot te laten verlopen! Aangezien we niet weten wat de toekomst brengt en thuiswerken nog steeds aangeraden wordt, is Teams ook hier dé oplossing! Daarnaast zijn ook de vaste toestellen van Voipplay niet locatie gebonden. Je kan dus op elke locatie jouw persoonlijke instellingen gebruiken. Efficiënter kan toch niet?

Team up with Teamleader!

Teamleader is alomtegenwoordig. Als een van de meest gewaardeerde CRM-paketten in België zorgen zij voor klantenbeheer & projectmanagement in één handige tool. De integratie met Voipplay werkt langs twee kanten. Enerzijds kan er met één klik worden uitgebeld naar bestaande contacten binnen Teamleader. Anderzijds wordt er bij een inkomende oproep meteen een pop-up geopend met de belangrijkste gegevens van de beller. Daarnaast kan je via volgende link Teamleader twee weken gratis uitproberen! Probeer Teamleader!

Team up with whatever you use!

Voipplay kan integreren met meer dan 250 verschillende paketten. Wil jij zorgen voor meer automatisatie en een efficiëntere werkwijze? Kijk dan nu als Voipplay te integreren valt met jouw pakket. Da kans is zeer groot!

Blog - Andere nieuwtjes

23/02/2021 - MyZen, het facturatiepakket as you go

Als ondernemer hebt u wel belangrijkere zaken aan uw hoofd dan de facturatie. Verkopen en rendabel...

Lees meer

29/01/2021 - Kritiek beveiligingslek in Microsoft Windows servers vanaf 9 februari!

Vanaf 9 februari 2021 wordt een nieuwe Windows Update vrijgegeven die een kritiek veiligheidslek...

Lees meer

24/12/2020 - Trustteam neemt Compuboek uit Wevelgem over!

Trustteam, de IT-partner voor de KMO, onderscheidt zich van andere IT-spelers door een...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters