scroll down

Blog - Facturatieprogramma nodig? Ga voor MyZen, gebruiksgemak verzekerd!

11/03/2021

Een facturatiepakket kan uw leven vereenvoudigen, maar kan het ook verdomd zuur maken. Denk maar aan de tijd die u kunt verliezen wanneer u niet goed weet hoe het werkt. Of de moeite die het kost om alles over te dragen naar uw boekhouder. Stop maar met sukkelen en schakel over op MyZen, het facturatieprogramma met een ongezien gebruiksgemak.

MyZen is een online facturatiepakket. Dat wil zeggen dat u niets op uw computer dient te installeren. Dat is al een eerste feature in uw voordeel. Elk detail van het facturatieprogramma werd ontworpen om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Persoonlijk dashboard

Ondernemer? Op uw persoonlijke dashboard kunt u alles zelf instellen. Doe dat één keer en u bent voor altijd op uw gemak. In één overzicht ziet u welke zaken u het meeste nodig hebt: uw facturen, inkomsten, uitgaven, klanten…

Boekhouder? U kunt gemakkelijk switchen tussen accounts en ondernemingen.

Overzicht inkomsten en uitgaven

Facturen kunt u eenvoudig zelf aanmaken. U kunt ze versturen via e-mail of printen. U kunt ze zelfs per brief laten versturen, want MyZen kan worden gekoppeld met bpost. Zo hoeft u zelf niet meer naar de post te gaan. Maak bestel- en leveringsbonnen aan. Check de status van uw facturen: verstuurd, betaald, openstaand… Wist u dat u de opmaak van alle documenten kunt aanpassen naar uw huisstijl?

Koppeling met boekhouder

Uw aankopen en verkopen kunt u gemakkelijk doorsturen naar uw boekhouder. Hij kan het volledige pakket aan facturen downloaden en in zijn MyZen inlezen. Vergeet manueel invoeren! Werkt uw boekhouder nog niet met MyZen? Ook geen probleem, want u kunt alle facturen in één pakket via mail sturen. Uw boekhouder downloadt dan het hele pakket en laadt het op in zijn boekhoudsysteem.

Opleiding op maat

Helemaal klaar voor een gebruiksvriendelijk facturatiepakket? Wij geven u een opleiding zodat u onmiddellijk aan de slag kunt met alle functies van het facturatieprogramma. Hiervoor kan je trouwens de KMO-portefeuille inschakelen. Hebt u onderweg nog vragen? Stel ze, we zijn telefonisch bereikbaar. Plannen we een afspraak?

Blog - Andere nieuwtjes

08/07/2022 - Nieuw aandeel in de Trustteam groep

Trustteam heeft een overeenkomst ondertekend met Rivean Capital om het meerderheidsaandeel van...

Lees meer

06/07/2022 - Van Basic naar Modern Authentication bij Exchange Online

Microsoft wenst zijn producten veiliger te maken en heeft daardoor beslist om het Basic...

Lees meer

15/06/2022 - Het einde van Internet Explorer

Het einde van een tijdperk. 27 jaar lang werd Internet Explorer ondersteund, maar sinds vandaag...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters