scroll down

Blog - Een terugblik op 2017 voor Zen soft

15/12/2017

Zen soft zat niet stil in 2017. Met een nieuw logo en een volledig opgefriste huisstijl ogen we moderner. Maar dat is niet alles. Het afgelopen jaar werden ook heel wat nieuwe integraties en modules voorzien om u nog efficiënter te laten werken.

We stellen ze graag aan u voor!

1. MENU IN EEN NIEUW JASJE
Sinds juni 2017 heeft Zen soft een nieuwe look. Het logo kreeg een volledige make-over en is nu een moderne, frisse verschijning. Uiteraard werd ook de huisstijl volledig aangepast aan de nieuwe look & feel.
De software kon natuurlijk niet achterblijven. Ook daar werd de nieuwe huisstijl geïntegreerd. Daarnaast is de menustructuur nu een pak gebruiksvriendelijker: u kunt bijvoorbeeld uw favoriete menu-items als snelkoppeling toevoegen. Alle wijzigingen kenden één doel: u efficiënter en productiever laten werken.

2. SMART SCANNING
Tijd voor het digitale tijdperk!
De Smart Scanning module vormt papieren documenten of facturen in PDF-vorm om naar slimme, digitale documenten die na herkenning en verwerking als een elektronische factuur (e-fff bestand) ingelezen kunnen worden in Zen soft Financieel. U krijgt automatisch een boekingsvoorstel te zien met daaraan het beeld van de factuur gekoppeld. Coderen wordt op deze manier kinderspel! Uw voordelen? U bespaart tijd en genereert kwaliteitswinst!

3. GOEDKEURING AANKOOPFACTUREN | coming soon
U kent het wel: er komt een factuur binnen, maar voor u die kunt betalen, moet u eerst goedkeuring krijgen van diegene die de bestelling plaatste. Soms laat die goedkeuring echter lang op zich wachten of raakt de factuur verloren in een papierberg. Zen soft werkt aan een module waarbij facturen digitaal - via mail - goedgekeurd kunnen worden. Sneller en efficiënter!

4. KOPPELING KASSAVERKOOP EN BOEKHOUDING
U verkoopt een hele dag door producten die één voor één aan de kassa passeren. Met onze nieuwe module wordt afpunten kinderspel! Uw boekhouding wordt na verkoop onmiddellijk bijgewerkt: u ziet niet alleen de factuur, maar ook de betaling meteen in het overzicht. Nog een extra voordeel is dat het opzoekwerk achteraf, om een bedrag te koppelen aan een factuur, veel vlotter verloopt.

5. KOPPELING VOIPPLAY
Belt u met onze Voipplay-oplossing?
Dan kan u contactpersonen, klanten, leveranciers, ... bellen met een simpele druk op de knop. Telefoonnummers worden namelijk aanklikbaar: uw telefoon zal onmiddellijk het nummer vormen dat u aanklikt. Ook intern bellen naar gebruikers van de Zen soft toepassingssoftware kan op dezelfde manier.
Ps: Voipplay is een innovatieve, gebruiksvriendelijke en flexibele manier van bellen in de cloud. Dure en complexe telefooncentrales zijn verleden tijd!

6. KOPPELING IMPACTXRM
IMPACTXRM is een all-in-one CRM-pakket en de kern van een volledige workflow: overzichtelijke klantenfiches, gestructureerde opportuniteiten, gebruiksklare historieken en rapporten en een handig ticketsysteem.
De koppeling met Zen soft bestaat erin dat heel wat éxtra informatie overgeheveld kan worden van Zen soft naar uw CRM. Denk maar aan omzet, openstaand saldo, bepaalde documenten, ... Allemaal zaken die interessant kunnen zijn in het salesproces!

7. KOPPELING WEBSHOPS
Een webshop up-to-date houden: een heuse klus. Maar niet als uw webshop gekoppeld is met uw Zen soft ERP.
In Zen soft kunnen allerlei parameters bewaard worden die belangrijk zijn voor uw webshop. Artikelprijzen, stockvoorraad, productdetails, ... De informatie uit Zen soft verschijnt automatisch ook in de webshop. In de omgekeerde richting worden bestellingen die geplaatst worden in de webshop onmiddellijk geregistreerd in uw ERP.

8. KOPPELING TABLET/SMARTPHONE
We leven in een digitale wereld, dus het gebruik van tablets door medewerkers onderweg raakt stilaan ingeburgerd.
Zo voorzagen we reeds de mogelijkheid om automatisch een werkbon te genereren die geraadpleegd én ondertekend kan worden op een tablet. Zo zijn de medewerkers op kantoor onmiddellijk op de hoogte van welke interventie werd uitgevoerd. Kunnen we ook úw medewerkers helpen met hun mobiele job? Laat het ons weten!

9. ONLINE KLANTENPORTAAL | coming soon
Zen soft werkt aan een klantenportaal dat in een webplatform gegoten zal worden. Daarop zal de meest relevante informatie te zien zijn, zoals bijvoorbeeld omzet, openstaand saldo, financiële rekening, ... Informatie die handig kan zijn in het salesproces of het management van uw bedrijf. Ook voor boekhoudkantoren is dit een héél interessante evolutie: klanten hoeven niet meer bij u aan te kloppen om inzicht te krijgen in hun financieel plaatje.

Blog - Andere nieuwtjes

27/01/2023 - Data Protection Day

Elk moment wordt persoonlijke data gebruikt en verwerkt. Alsmaar meer worden we onszelf bewust van...

Lees meer

25/01/2023 - Wat weet u over cybersecurity?

Door de toegenomen digitalisering binnen de economie en samenleving, lopen bedrijven meer dan ooit...

Lees meer

11/01/2023 - Vooruitblik op 2023 met Pieter Spiesschaert, CEO van Trustteam Groep sinds juli 2022.

Trustteam Groep wenst jullie eerst en vooral een mooie en feestelijke start van het nieuwe jaar. We...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters