scroll down

Blog - Een internetonderbreking is een ramp voor uw bedrijf. Neemt u uw voorzorgen?

29/06/2018

We hoeven het u niet uit te leggen: een internetonderbreking is voor heel wat bedrijven een ramp. Bij een derde van de bedrijven kunnen medewerkers hun activiteiten niet meer verderzetten. Ook qua service naar klanten toe, heeft een internetonderbreking vaak nefaste gevolgen. De meeste bedrijven zien een internet- en dataverbinding - terecht! - als bedrijfskritisch, maar toch zijn slechts weinig organisaties voorbereid op dergelijke onderbrekingen. Wist u dat slechts 4 op 10 bedrijven een back-uplijn heeft om problemen op te vangen?

 

Uw firewall zorgt voor een back-up internetlijn

De meeste mensen kennen de hoofdfunctionaliteiten van een firewall: het filteren van het inkomend internetverkeer, het tegenhouden van verdachte verbindingen en het controleren van het uitgaande verkeer. 

Maar wist u dat sommige firewalls ook over een fail-over functionaliteit beschikken? Concreet betekent dit dat wanneer de internetverbinding uitvalt, de firewall er automatisch voor zal gaan zorgen dat er overgeschakeld wordt op een back-up internetverbinding. 

 

U kan nooit zeker genoeg zijn...

Daarom biedt Trustteam uw firewall ut met nog een 3e back-upfunctie: namelijk via 4G. Zo bent u zeker dat u altijd kan blijven werken, ook al krijgt u te kampen met onverwachte internetonderbrekingen. 

Neem het van ons aan: door het voorzien van een back-uplijn vermijdt u heel wat onnodige kosten. Stel u maar eens de vraag hoeveel het zou kosten wanneer uw medewerkers bijvoorbeeld een uur niet zouden kunnen werken!

Blog - Andere nieuwtjes

27/11/2018 - Wat houdt u nog tegen om een webshop te voorzien voor uw bedrijf?

Ziet u op tegen het vele werk dat kruipt in de opzet en vooral het onderhouden van uw webshop?...

Lees meer

26/10/2018 - Win een iPhone XS!

Wedstrijd

Koop voor minstens € 2000 aan hardware en win!

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Altijd bereikbaar
  • Beheer van eigen datacenters