scroll down

Blog - Breng uw telefonie naar een hoger niveau: in de cloud!

19/02/2018

Er zijn enkele duidelijke voordelen verbonden aan cloudtelefonie als je deze moderne manier van bellen vergelijkt met een klassieke telefooncentrale. We zetten ze graag voor u op een rijtje tijdens onze infosessie over Voipplay op donderdag 1 maart. Daarnaast krijgt u ook inzicht in de talrijke functionaliteiten en kunt u een kijkje nemen in het gebruiksvriendelijke portaalU kunt zich hier inschrijven.

Benieuwd naar meer informatie voor u zich inschrijft? Geen probleem, we kunnen u direct enkele redenen geven waarom cloudtelefonie écht wel interessant is voor u.

 • Eerst en vooral: het is kostenbesparend.
  Niet alleen hoeft u niet meer te investeren in een dure telefooncentrale, ook aan het einde van de rit zal u merken dat uw factuur een pak lager ligt. Bovendien betaalt u elke maand hetzelfde bedrag. Lekker duidelijk toch?

 • Ten tweede: geen geknoei meer.
  U kent het wel: binnen enkele uren gaat uw kantoor in collectief verlof, dus moet er nog snel een boodschap ingesproken worden zodat klanten - wanneer ze bellen tijdens jullie verlofperiode - te horen krijgen dat jullie kantoren gesloten zijn. Kan soms een gedoe zijn om dit ingesteld te krijgen! Bij Voipplay is dat heel gemakkelijk: het online portaal is héél gebruiksvriendelijk. In enkele muisklikken kan u uw telefooncentrale volledig instellen op basis van uw behoeftes. 

 • Altijd en overal bereikbaar.
  Bellen via de cloud is heel flexibel. U kunt werkelijk overal bellen, het enige wat u nodig heeft, is internet. Maar waar hebt u dat tegenwoordig niet? :-) Uw centrale kan gekoppeld worden aan al uw toestellen, ook mobiel. 

 • U profiteert van de meest innovatieve functionaliteiten.
  Denk maar aan opties voor (video) conferencing, eenvoudig opvolgen van Voicemailberichten, ringgroups, emailnotificaties, weekschema,... Bovendien krijgt u bij Voipplay al die functionaliteiten no matter what. Uw platform bevat op élk moment álle functionaliteiten, zonder meerkost!

 • Tal van interessante integraties mogelijk.
  De sterkte van een product ligt steevast in haar meerwaarde. En ook dát heeft Voipplay: er zijn heel wat integraties mogelijk met andere softwarepakketten. Stel je bijvoorbeeld voor: u krijgt een oproep binnen en onmiddellijk wordt de contactfiche van die klant op uw computer geopend. Interessante achtergrondinfo die het gesprek bevordert!

Wilt u meer te weten komen over de meerwaarde van Voipplay voor uw bedrijf? Schrijf u dan nu in voor onze infosessie. Opgelet: de plaatsjes zijn beperkt!

 

Blog - Andere nieuwtjes

27/01/2023 - Data Protection Day

Elk moment wordt persoonlijke data gebruikt en verwerkt. Alsmaar meer worden we onszelf bewust van...

Lees meer

25/01/2023 - Wat weet u over cybersecurity?

Door de toegenomen digitalisering binnen de economie en samenleving, lopen bedrijven meer dan ooit...

Lees meer

11/01/2023 - Vooruitblik op 2023 met Pieter Spiesschaert, CEO van Trustteam Groep sinds juli 2022.

Trustteam Groep wenst jullie eerst en vooral een mooie en feestelijke start van het nieuwe jaar. We...

Lees meer
 • One-stop-shop voor uw IT
 • Beheer van eigen datacenters