scroll down

Blog - Bang van jouw facturatie? Niet met MyZen!

30/10/2020

Halloween, bij iedereen bekend als het feest waar kinderen van deur tot deur gaan, mensen zich verkleden en elkaar doen schrikken. Dit jaar vieren we dit jammer genoeg iets anders. Halloween stond bij de Kelten bekend als de laatste dag van het jaar. De dag waarop de volledige oogst binnen was en waarop iedereen een verdiende dag rust had. Zo voelt werken met MyZen ook! Elke dag tot rust komen, ook tijdens de facturatie!

Gebruiksvriendelijkheid

Door zijn eenvoudige en logische interface en bediening is MyZen zeer gebruiksvriendelijk! Wat ook wel moet voor een facturatiepakket. Zo kan je steeds focussen op de core business van jouw bedrijf en hoeft er niet onnodig tijd vrijgemaakt worden om bijvoorbeeld wanbetalers op de hielen te zitten. Dit doet MyZen allemaal voor jou. Je kan het eigenlijk zien als jouw persoonlijke facturatie-assistent! Daarnaast is er ook de app (beschikbaar op Android en iOS) die ervoor zorgt dat je jouw facturatie steeds bij de hand hebt. Een bonnetje dat je niet mag verliezen? Neem een foto en sla het op in de app.

Verrassende functionaliteiten

Met MyZen heb je tal van functionaliteiten. Uiteraard krijg je een overzicht van alle opgemaakte facturen, bovendien in eigen huisstijl! Daarnaast worden er ook herinneringen gestuurd naar klanten en kan je steeds de status van jouw facturen opvolgen. MyZen kan je ook koppelen met de bank. Zo kan je steeds jouw banktransacties raadplegen en de eventuele betaling van de klant valideren. Uiteraard kan een koppeling met boekhoudpakketten niet ontbreken. Zo is er een volledige synchronisatie met ons eigen boekhoudpakket ‘Zensoft’. Logischerwijs kan er ook gekoppeld worden met tal van andere boekhoudpakketten.

Gratis proefperiode

Wil je ontdekken hoe MyZen nu juist in elkaar zit? Vraag uw gratis proefperiode van twee weken nu aan. Zo schrikt u zelf niet meer van uw facturatie en kan u in alle rust focussen op uw core business. Stuur hiervoor een mailtje naar diego.vandenbogaerde@trustteam.be of thomas.blondeel@trustteam.be.

Blog - Andere nieuwtjes

15/04/2021 - Win tijd, geld en business dankzij MyZen

Een facturatiepakket dat u tijd én geld bespaart? Ontdek MyZen, het facturatiepakket waar...

Lees meer

02/04/2021 - Hack, hacker, hackst ... Who is next?

Het cybersecuritycentrum waarschuwde naar aanleiding van het incident met de mailserversoftware...

Lees meer

11/03/2021 - Facturatieprogramma nodig? Ga voor MyZen, gebruiksgemak verzekerd!

Een facturatiepakket kan uw leven vereenvoudigen, maar kan het ook verdomd zuur maken. Denk maar...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters