Laatste nieuws

In de kijker

25/01/2023 - Wat weet u over cybersecurity?

Door de toegenomen digitalisering binnen de economie en samenleving, lopen bedrijven meer dan ooit het risico om gehackt te worden. Om u als ondernemer te tonen hoe belangrijk een goed werkende IT-beveiliging is, biedt Trustteam opleidingen rond dit thema

Lees meer
Data Protection Day

27/01/2023 - Data Protection Day

Elk moment wordt persoonlijke data gebruikt en verwerkt. Alsmaar meer worden we onszelf bewust van de impact hiervan. Wat gebeurt er met mijn gegevens en hoe kan ik zelf kiezen waarvoor mijn gegevens gebruikt worden.

Lees meer
Vooruitblik op 2023 met Pieter Spiesschaert, CEO van Trustteam Groep sinds juli 2022.

11/01/2023 - Vooruitblik op 2023 met Pieter Spiesschaert, CEO van Trustteam Groep sinds juli 2022.

Trustteam Groep wenst jullie eerst en vooral een mooie en feestelijke start van het nieuwe jaar. We wensen u een goede gezondheid, wat het belangrijkste is, maar ook een jaar met tal van uitdagende projecten en mooie samenwerkingen tussen onze bedrijven!

Lees meer
Trustteam ondersteunt Poolboy in het opzetten van hun administratieve flow met Exact Online

03/11/2022 - Trustteam ondersteunt Poolboy in het opzetten van hun administratieve flow met Exact Online

Trustteam staat altijd klaar voor onze vragen. Als er wordt gebeld naar Vic of Dirk met vragen omtrent ons boekhoudpakket of koppelingen, staan zij meteen paraat om ons verder te helpen.

Lees meer
One-stop-shop voor uw IT
Altijd bereikbaar
Beheer van eigen datacenters

Waarom Trustteam als IT-partner?

IT is een integraal onderdeel van een organisatie geworden. Digitalisering is niet langer een optie, maar een noodzaak. Met IT kunnen processen vereenvoudigd worden en kunt u uw klanten veel vlotter bedienen.

Het is essentieel om een stabiele IT-partner te hebben die de nodige performantie, continuïteit en stabiliteit kan garanderen. Deze partner optimaliseert de meest aangewezen oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Trustteam Group staat klaar om uw IT-zorgen weg te nemen. 6500 tevreden klanten kunnen hierover getuigen! Van start-ups en freelancers tot middelgrote en grote bedrijven.

CONTACTEER ONS