Laatste nieuws

In de kijker

31/03/2023 - Vrijdag 31 maart is het world back-up day

Vrijdag 31 maart vindt een van de grootste tech-gerelateerde themadagen ter wereld plaats, namelijk de World Backup day. World Back-up Day is een dag gewijd aan het vergroten van het bewustzijn over het belang van gegevens back-up en het aanmoedigen van i

Lees meer
5 Tips & tricks om uw onderneming te beschermen tegen hacking

28/03/2023 - 5 Tips & tricks om uw onderneming te beschermen tegen hacking

Wij zien het als onze missie om uw veiligheid te garanderen. Daarnaast verwachten we ook dat u en uw werknemers de verantwoordelijkheid niet uit de weg gaan.

Lees meer
Safer Internet Day 2023

07/02/2023 - Safer Internet Day 2023

Vandaag staat in het teken van cyberpesten, cybersecurity, het gebruik van sociale netwerken, digitale identiteit en algemene sensibilisering over het online netwerk. Steeds vaker komt het foute gebruik van online kanalen aan het licht.

Lees meer
Orditech en Trustteam Group slaan de handen in elkaar

02/02/2023 - Orditech en Trustteam Group slaan de handen in elkaar

We hebben het genoegen te melden dat de Doornikse firma Orditech en Trustteam hun krachten bundelen.

Lees meer
One-stop-shop voor uw IT
Altijd bereikbaar
Beheer van eigen datacenters

Waarom Trustteam als IT-partner?

IT is een integraal onderdeel van een organisatie geworden. Digitalisering is niet langer een optie, maar een noodzaak. Met IT kunnen processen vereenvoudigd worden en kunt u uw klanten veel vlotter bedienen.

Het is essentieel om een stabiele IT-partner te hebben die de nodige performantie, continuïteit en stabiliteit kan garanderen. Deze partner optimaliseert de meest aangewezen oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Trustteam Group staat klaar om uw IT-zorgen weg te nemen. 6500 tevreden klanten kunnen hierover getuigen! Van start-ups en freelancers tot middelgrote en grote bedrijven.

CONTACTEER ONS