Laatste nieuws

In de kijker

25/02/2022 - Trustteam blaast 20 kaarsjes uit!

Exact 20 jaar geleden ontstond Trustteam, toen nog als Trust-IT, onder leiding van huidig CEO Stijn Vandeputte in Kortrijk. Op vandaag staat Trustteam voor 6.500 klanten, 300 medewerkers op een 9-tal locaties. Hoofdkantoor te Kortrijk met extra vestiginge

Lees meer
Bescherm je bedrijfsomgeving. Train je medewerkers

08/02/2022 - Bescherm je bedrijfsomgeving. Train je medewerkers

Beveiliging is vandaag een belangrijke eis voor alle organisaties. In dit blogartikel gaan we dieper in op de beveiligingsmaatregelen die je kan nemen om jouw gegevens te beschermen.

Lees meer
Microsoft voert een belangrijke prijsstijging door vanaf maart 2022

11/01/2022 - Microsoft voert een belangrijke prijsstijging door vanaf maart 2022

Microsoft heeft enkele prijsstijgingen aangekondigd vanaf 1 maart 2022. Trustteam volgt dit uiteraard nauw op en bekijkt de impact hiervan voor elke klant. Voor Microsoft is dit de eerste substantiële prijsstijging in de afgelopen 10 jaar.

Lees meer
Trustteam koopt Aspex

29/10/2021 - Trustteam koopt Aspex

Trustteam, een IT-partner voor kmo's, koopt Aspex, een IT-bedrijf dat al meer dan vijftien jaar klanten helpt bij de migratie van hun systemen naar de cloud. Trustteam kan zo zijn klanten ook oplossingen bieden in de public cloud, w

Lees meer
One-stop-shop voor uw IT
Altijd bereikbaar
Beheer van eigen datacenters

Waarom Trustteam als IT-partner?

IT is een integraal onderdeel van een organisatie geworden. Digitalisering is niet langer een optie, maar een noodzaak. Met IT kunnen processen vereenvoudigd worden en kunt u uw klanten veel vlotter bedienen.

Het is essentieel om een stabiele IT-partner te hebben die de nodige performantie, continuïteit en stabiliteit kan garanderen. Deze partner optimaliseert de meest aangewezen oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Trustteam Group staat klaar om uw IT-zorgen weg te nemen. 6500 tevreden klanten kunnen hierover getuigen! Van start-ups en freelancers tot middelgrote en grote bedrijven.

CONTACTEER ONS