Laatste nieuws

In de kijker

02/02/2023 - Orditech en Trustteam Group slaan de handen in elkaar

We hebben het genoegen te melden dat de Doornikse firma Orditech en Trustteam hun krachten bundelen.

Lees meer
Safer Internet Day 2023

07/02/2023 - Safer Internet Day 2023

Vandaag staat in het teken van cyberpesten, cybersecurity, het gebruik van sociale netwerken, digitale identiteit en algemene sensibilisering over het online netwerk. Steeds vaker komt het foute gebruik van online kanalen aan het licht.

Lees meer
Data Protection Day

27/01/2023 - Data Protection Day

Elk moment wordt persoonlijke data gebruikt en verwerkt. Alsmaar meer worden we onszelf bewust van de impact hiervan. Wat gebeurt er met mijn gegevens en hoe kan ik zelf kiezen waarvoor mijn gegevens gebruikt worden.

Lees meer
Wat weet u over cybersecurity?

25/01/2023 - Wat weet u over cybersecurity?

Door de toegenomen digitalisering binnen de economie en samenleving, lopen bedrijven meer dan ooit het risico om gehackt te worden. Om u als ondernemer te tonen hoe belangrijk een goed werkende IT-beveiliging is, biedt Trustteam opleidingen rond dit thema

Lees meer
One-stop-shop voor uw IT
Altijd bereikbaar
Beheer van eigen datacenters

Waarom Trustteam als IT-partner?

IT is een integraal onderdeel van een organisatie geworden. Digitalisering is niet langer een optie, maar een noodzaak. Met IT kunnen processen vereenvoudigd worden en kunt u uw klanten veel vlotter bedienen.

Het is essentieel om een stabiele IT-partner te hebben die de nodige performantie, continuïteit en stabiliteit kan garanderen. Deze partner optimaliseert de meest aangewezen oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Trustteam Group staat klaar om uw IT-zorgen weg te nemen. 6500 tevreden klanten kunnen hierover getuigen! Van start-ups en freelancers tot middelgrote en grote bedrijven.

CONTACTEER ONS