Laatste nieuws

In de kijker

03/11/2022 - Trustteam ondersteunt Poolboy in het opzetten van hun administratieve flow met Exact Online

Trustteam staat altijd klaar voor onze vragen. Als er wordt gebeld naar Vic of Dirk met vragen omtrent ons boekhoudpakket of koppelingen, staan zij meteen paraat om ons verder te helpen.

Lees meer
MyZen digitaliseert de volledige stroom van jouw facturen!

14/10/2022 - MyZen digitaliseert de volledige stroom van jouw facturen!

Bent u op zoek naar een pakket die de volledige stroom van uw facturen kan digitaliseren? Goedkeuring van facturen door 1 of meerdere personen, betalingen uitvoeren en uiteindelijk digitaal bezorgen aan uw boekhouder.

Lees meer
Nieuw aandeel in de Trustteam groep

08/07/2022 - Nieuw aandeel in de Trustteam groep

Trustteam heeft een overeenkomst ondertekend met Rivean Capital om het meerderheidsaandeel van Ardian Expansion in onze groep over te nemen. De overgang gaat in op 13 juli.

Lees meer
Van Basic naar Modern Authentication bij Exchange Online

06/07/2022 - Van Basic naar Modern Authentication bij Exchange Online

Microsoft wenst zijn producten veiliger te maken en heeft daardoor beslist om het Basic Authentication protocol bij Exchange Online vanaf oktober 2022 niet langer te ondersteunen.

Lees meer
One-stop-shop voor uw IT
Altijd bereikbaar
Beheer van eigen datacenters

Waarom Trustteam als IT-partner?

IT is een integraal onderdeel van een organisatie geworden. Digitalisering is niet langer een optie, maar een noodzaak. Met IT kunnen processen vereenvoudigd worden en kunt u uw klanten veel vlotter bedienen.

Het is essentieel om een stabiele IT-partner te hebben die de nodige performantie, continuïteit en stabiliteit kan garanderen. Deze partner optimaliseert de meest aangewezen oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Trustteam Group staat klaar om uw IT-zorgen weg te nemen. 6500 tevreden klanten kunnen hierover getuigen! Van start-ups en freelancers tot middelgrote en grote bedrijven.

CONTACTEER ONS