scroll down

Electro-line

Halfweg juli 2018 nam Trustteam de activiteiten van Electro-line over.

Ondertussen worden de Electro-line activiteiten volledig geïntegreerd in de Trustteamaanpak. Klanten kunnen blijven rekenen op de service en kwaliteit die ze van Electro-line gewend waren én kunnen nu ook genieten van de ervaring en kennis die een gevestigde waarde als Trustteam kan bieden. En dat heeft alleen maar voordelen!

Eenzelfde service op een andere locatie: het kantoor in Deinze werd gesloten en de medewerkers namen hun intrek in de Trustteamgebouwen in Kortrijk. 

Support nodig? Bel ons op het bestaande nummer 09 380 38 39 of op het Service Desk nummer van Trustteam 056 23 46 00. Via Teamviewer kunnen wij uw scherm overnemen om sneller tot de oplossing te komen.

Download teamviewer

Een korte toelichting over de werking van onze support

Uw eerste aanspreekpunt

Wanneer u onze support belt, krijgt u eerst Tiffany of Xenia aan de lijn. Zij zullen met plezier luisteren naar uw technische vraag of probleem. Daarna zorgen ze voor de administratieve opvolging en een snelle afhandeling door een technisch persoon.

Is het probleem minder dringend? Dan kan u ons ook bereiken via onze mailbox: support@electro-line.be of servicedesk@trustteam.be.

Is er een interventie nodig? Of bent u benieuwd naar de status van uw bestelling?

...dan bent u bij onze Planning aan het goede adres. U kan Tom Florin of Stefanie bereiken op het nummer 056 23 46 02. Zij zullen samen met u het moment bepalen waarop één van onze System Engineers bij u langskomt om de interventie uit te voeren.

Ook wanneer u wilt weten wanneer uw bestelling bij u geleverd wordt, zullen Tom en Stefanie u graag verder helpen.

  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters