scroll down

ZenWeb

Uw boekhouding in uw broekzak, altijd en overal!

Verkoopscijfers zijn cruciaal voor élk bedrijf, maar zeker voor een kmo. Veel zaakvoerders willen dan ook op elk moment inzicht hebben in hun cijfers, zodat ze kort op de bal kunnen spelen. Zen soft ontwikkelde een webplatform dat perfect schaalbaar is naar het scherm van uw smartphone. Dankzij ZenWeb heeft u altijd en overal een correct beeld van uw financiële toestand.

In het dashboard worden de meest belangrijke cijfers in een handig overzicht getoond. U krijgt grafieken te zien zodat u snel de evolutie van de cijfers kan bekijken. Daarnaast wordt onderscheid gemaakt tussen aankoop- en verkoopfacturen, om eenvoudig de openstaande posten te zien. Uiteraard kan u ook van elke factuur het detail oproepen. Ook een nieuwe factuur opstellen lukt in enkele klikken. Bent u op zoek naar het artikelnummer van een bepaald artikel of wilt u weten wie de juiste contactpersoon is van een bepaalde klant of leverancier? Ook dat vindt u heel eenvoudig in ZenWeb terug.

We geven u graag al een inzicht in de look & feel en de mogelijkheden van de applicatie. 
Bekijk hier de powerpoint over dit steeds ruimer wordende platform. 

We vinden uw feedback belangrijk, dus als u opmerkingen of suggesties heeft over ZenWeb, dan horen we het graag. U kunt uw feedback hier doorgeven.

 

Boekhouders, geef uw klanten een globaal overzicht van hun cijfers!

Als boekhouder is één van de belangrijkste taken om uw klanten te adviseren op basis van hun cijfers. Maar uiteraard hebben uw klanten graag ook zélf inzicht in hun cijfers. Met ZenWeb krijgen ze in één oogopslag onmiddellijk een handig overzicht van hun belangrijkste cijfers. Zo hoeven ze daarvoor niet altijd bij u aan te kloppen.

Geef ons feedback!

Via de powerpoint krijgt u al een globaal idee van de look & feel en de mogelijkheden die ZenWeb zal aanbieden. Maar we willen ook de input van u, de toekomstige gebruiker horen! U kan ons uw opmerkingen of suggesties over ZenWeb doorgeven en dan gaan wij daar onmiddellijk mee aan de slag!

  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters