scroll down

IMPACTXRM

Uw relaties op een flexibele manier beheren

Sneller meer deals afsluiten, realtime inzicht krijgen in de verkoop en doeltreffend samenwerken kan enkel indien uw verkopers hun informatie snel en efficiënt kunnen beheren. Daarom is IMPACTXRM het ideale instrument om u of uw salesteam naar nog betere resultaten te leiden. Met een krachtige combinatie van CRM en een mobiele app is IMPACTXRM de ideale tool om uw relaties flexibel te beheren, op een productieve manier.

CRM

De CRM is opgebouwd uit verschillende modules, waardoor het perfect mogelijk is om de implementatie van IMPACTXRM in stappen af te werken. In vele gevallen is het opzetten van een goed functionerende contactendatabase reeds een hele opgave en is het van groot belang om eerst alle contactinfromatie te optimaliseren. Daarna kan overgegaan worden tot de integratie van één of meerdere van de andere beschikbare modules (mailmodule, planningmodule, salesmodule, servicesmodule, timemodule, reportsmodule, documentsmodule).

Mobiele app

Het overzichtelijke dashboard met de Windows 8-look geeft u in geen tijd een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten met elk hun herkenbare kleur. De grotere knoppen bieden u een zeer efficiënte manier om snel te navigeren naar de informatie die u nodig heeft.

IMPACTXRM Mobile werkt op elke tablet of smartphone en is zowel beschikbaar voor het iOS, Android als Windows. Zo hebt u altijd de informatie die u nodig heeft ter beschikking!

  • One-stop-shop voor uw IT
  • Altijd bereikbaar
  • Beheer van eigen datacenters