scroll down

Virtualisatie van opslag

Data, data, data: de megabytes aan (nieuwe) data stapelen zich op. En uiteraard willen we dat die data altijd even toegankelijk blijft. Dankzij de Software-defined Storage van DataCore wordt de efficiëntie, de beschikbaarheid en het gebruik van uw IT resources geoptimaliseerd, welke hardware u ook in huis heeft. Met als resultaat: besparingen op vlak van materiaal, een daling in downtime en een verhoogde performantie. 

Het is algemeen geweten in IT-land: de prestaties van de servers zijn aanzienlijk verbeterd, maar de opslag gebeurt niet snel genoeg, waardoor applicaties worden vertraagd. Daar komt nu een einde aan met het softwarematige opslagsysteem van DataCore zorgt voor een hoogperformante, flexibele opslaginfrastructuur met een hoge beschikbaarheid en lage total cost of ownership.

Uw voordelen:

  • Sneller: de applicaties (databases, applicaties,...) zijn sneller waardoor meer transacties verwerkt kunnen worden, meer gegevens geanalyseerd kunnen worden,... Meer in minder tijd = meer tevreden klanten en een hogere verkoop!
  • Altijd actief: infrastructuur met een hoge beschikbaarheid vermindert het aantal storingen in de activiteit en verkleint het bedrijfsrisico.
  • Meer doen met minder: u hoeft geen extra infrastructuur te voorzien, integendeel. Met de huidige infrastructuur en veel minder servers bereikt u meer workloads, betere prestaties en een hogere beschikbaarheid. Een aanzienlijke kostenbesparing, zowel direct als indirect (minder stoomverbruik, koeling en ruimte).
  • Efficiënter: integratie van uw infrastructuur betekent een eenvoudig beheer.
  • Toekomstbestendig: de software is hardware-onafhankelijk, dus ook in de toekomst blijft het interessant, ongeacht welke hardware u aanschaft. 

Concreet: met de Software-defined Storage van DataCore wordt (de storage van) uw infrastructuur harder, better, faster, stronger!

  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters