Ghalan voegt zich bij Trustteam Group


Corporate

Trustteam Group is verheugd de overname van Ghalan aan te kondigen, een prominente IT Managed Services Provider gevestigd in Doornik, die KMO's en publieke instanties in de provincie Henegouwen bedient. Deze strategische stap versterkt de aanwezigheid van Trustteam in Wallonië en verbetert de nabijheid tot de gezamenlijke klantenbasis van Trustteam en Ghalan.

"We zijn verheugd om Ghalan te verwelkomen in de Trustteam-familie. Hun focus op zowel publieke als private klanten in de provincie Henegouwen sluit perfect aan bij onze strategie om een toonaangevende one-stop-shop IT-partner te zijn in de Benelux en Frankrijk. Dit stelt ons in staat om ons volledige portfolio aan diensten en oplossingen aan te bieden aan bestaande klanten en samen nieuwe accounts in de regio te ontwikkelen. We bedanken het managementteam van Ghalan voor hun vertrouwen en heten de medewerkers van Ghalan van harte welkom bij Trustteam Group," zegt Pieter Spiesschaert, CEO van Trustteam Group.

"De integratie van Ghalan past perfect bij onze ambitie om te voldoen aan alle IT-behoeften van onze publieke en private klanten in de Waalse regio. Met Ghalan aan boord hebben we kantoren in Doornik, Waver en Luik, waardoor onze aanwezigheid in Wallonië en onze nabijheid tot klanten in de hele regio versterkt," zegt Nicolas Coenart, Managing Director voor Trustteam in Wallonië.

De fusie tussen Trustteam Group en Ghalan resulteert in een gecombineerde jaaromzet van meer dan €150 miljoen, met meer dan 640 medewerkers verspreid over België, Luxemburg, Frankrijk, Nederland en Roemenië.

"In een snel veranderende markt vonden we dat het de juiste tijd was om te vertrouwen op een grotere speler om onze ontwikkeling voort te zetten en onze klanten een volledig scala aan professionele diensten te bieden. Trustteam bleek de logische partner te zijn, die onze waarden van flexibiliteit, nabijheid en professionaliteit deelt. We zijn trots om deel uit te maken van Trustteam Group," zeggen Yves Decleyre en François Vyle, managers van Ghalan.

Deze stap ondersteunt opnieuw de ambitieuze groeistrategie van Trustteam Group om een toonaangevende leverancier van beheerde IT-diensten te zijn, specifiek gericht op kleine en middelgrote ondernemingen in de Benelux en Frankrijk.

 

Over Ghalan 

Ghalan is gespecialiseerd in het ontwerp, de integratie en het onderhoud van IT- en telecomoplossingen voor klanten in de private sector (KMO's en grotere ondernemingen) en de publieke sector (lokale overheden en politiezones). Ghalan werd in 2011 opgericht in Doornik en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in Wallonië.

Voor meer informatie, bezoek: www.ghalan.be

Heeft u een project? Laten we dit samen bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze partners