scroll down

Blog - Succesvolle datacentermigratie voor CID LINES

07/06/2017

CID LINES ging een aantal maanden terug op zoek naar een nieuwe IT-partner om hen verder te begeleiden in de cloud. 5 partijen mochten een analyse maken van hun omgeving en op basis daarvan een technisch voorstel uitwerken. Een extern auditbureau vergeleek de voorstellen en uiteindelijk kwam Trustteam als winnaar uit de bus.

De opdracht? Een volledige migratie van het datacenter van hun vorige partner naar het datacenter van Trustteam. Om de productieactiviteiten van CID LINES niet in het gedrang te brengen, moest de migratie binnen een krappe tijdsspanne voltooid worden. Bovendien zijn bij CID LINES 200 users (160 in België en 40 in Polen) aan de slag dus ook dat was een factor waar rekening mee gehouden moest worden. 

"Na een testmigratie waarbij we alle nodige aspecten en stappen van de uit te voeren migratie verifieerden, hebben we de oude omgeving afgezet, een finale synchronisatie uitgevoerd naar een migratieserver en deze naar ons datacenter gebracht. Ten slotte verplaatsten we alle virtuele servers van CID LINES naar hun nieuwe cloudomgeving binnen het Trustteam datacenter", zegt Kristof Pieters, Project Manager bij Trustteam. "En nu? De volgende stap is om de gemigreerde omgeving volledig up-to-date te zetten volgens de huidige noden van de klant en onze best practices."

Ook de klant is heel tevreden met hoe alles verlopen is: "De snelheid, professionele aanpak en expertise van Trustteam zijn grote troeven. Ook zijn we heel tevreden over de communicatie rond dit project. So far, so good. Nu kunnen we werk maken van de volgende stappen", zegt Martin Denduyver, CFO bij CID LINES.

Blog - Andere nieuwtjes

22/02/2024 - Trustteam wint de prijs "Rising Star of the Year" bij de HPE Channel Awards 2024!

Trustteam mocht de 'Rising Star' award in ontvangst nemen tijdens de HPE Channel Awards...

Lees meer

13/02/2024 - De kracht van de 3-2-1 Back-up - "Een garantie voor betrouwbare data veiligheid."

In de hedendaagse zakelijke omgeving vormt data de essentie van elk bedrijf. Het verlies van...

Lees meer

30/01/2024 - Trustteam versterkt zijn partnerschap met Veeam!

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de Trustteam-groep in BeNeLux nu Platinum Partner is van...

Lees meer
  • One-stop-shop voor uw IT
  • Beheer van eigen datacenters